Preu reduït! Healthy Hair - Nature's Bounty - 60 càpsules

Healthy Hair - Nature's Bounty - 60 càpsules

225014

Nou

Amb Healthy Hair de Nature's Bounty, alimenta el teu cabell amb allò que realment necessita. Conté queratina, biotina, zinc i altres nutrients essencials per a un cabell fort, llis i radiant.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

14,13€

IVA inclòs

16,30€ IVA inclòs

-13%

0,24 € / ud

Més informació

Healthy Hair Nature's Bounty

La bellesa ve des de dins! Amb Healthy Hair de Nature's Bounty, dóna als teus cabells l'amor i la cura que es mereix.

Què és Healthy Hair Nature's Bounty?

El cabell és més que només un adorn als nostres caps, és un reflex de la nostra salut i benestar general. Healthy Hair de Nature's Bounty ha estat específicament dissenyat per a aquells que busquen donar-li als cabells una cura superior des de l'interior . Conté ingredients com la biotina, el zinc i el coure, essencials per mantenir un cabell sa i fort. Però el que realment distingeix aquest complement és la presència de Cynatine® HNS Keratin, una forma avançada i clínicament provada de queratina que és absorbida de manera eficient pel cos.

La queratina és un component essencial dels cabells. Sense ella, el nostre cabell perd la seva força, la seva brillantor i la seva capacitat per resistir el mal diari. En incorporar la queratina en aquesta fórmula, Nature's Bounty ofereix un enfocament integral per a la cura dels cabells, atenent no només l'aparença externa, sinó també l'estructura interna dels cabells.

El procés d'envelliment, els factors mediambientals i la manca de nutrients essencials a la nostra dieta poden afectar la qualitat i salut dels nostres cabells. Per això, Healthy Hair amb queratina és l'aliat perfecte per mantenir un cabell radiant, llis i, el més important, saludable . Ja no has de dependre només de xampús i condicionadors, amb Healthy Hair, nodreixes els teus cabells des de dins.

Ingredients:

Cynatine® HNS Keratin, Agent de càrrega: (Fosfat Dicàlcic, Cendra); Gelatina (de Boví); Biotina (D-Biotina); Zinc (Oxido de Zinc); Àcid Pantotènic (D-Pantotenat de Calci); Niacina; Coure (Gluconat de coure); Reservatrol (Extracte d'arrel Polygonum Cuspidatum); Antiaglomerants: (Diòxid de Silici, Estearat de Magnesi Vegetal); Maltodextrina; Extracte de Raïm ( Vitis vinifera) , colorant (diòxid de titani), vitamina b6 (piridoxina clorhidrat).

Informació nutricional :

Dues (2) càpsules aporta: %VRN*
Niacina 18 mg

113

Vitamina B6 2 mg 143
Biotina 300 µg 600
Àcid pantotènic 14 mg 233
Zinc 15 mg 150
Coure 2 mg 200
Cynatine® HNS Keratin 500 mg
Extracte d'arrel de resveratrol 10 mg
Extracte de llavor de raïm 10 mg

*VRN%= Valors de referència de nutrients.

Com es fa servir Healthy Hair Nature's Bounty?

Per a adults, prendre dues (2) càpsules diàries, preferiblement amb un àpat.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda