Preu reduït! Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic - Tongil - 30 càpsules

224947

Nou

Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic de Tongil és un avançat suplement per a la cura de la pell que combina Àcid Hialurònic d'alt rendiment amb Biotina i extractes patentats per potenciar la hidratació, nutrició i salut de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,35€

IVA inclòs

21,80€ IVA inclòs

-25%

0,55 € / ud

Més informació

Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic Tongil

Hidratació profunda, nutrició i bellesa natural per a la pell.

Què és Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic Tongil?

Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic de Tongil és un producte d'avançada formulació que combina el poderós efecte de l'Àcid Hialurònic amb ingredients actius addicionals, dissenyats per treballar en conjunt i potenciar la cura integral de la pell . Una de les característiques excel·lents del producte és que conté ExceptionHyal®Star, un tipus especial d'àcid hialurònic obtingut mitjançant un innovador procés de biofermentació patentat. Això garanteix que el producte ofereixi l'espectre complet de pesos moleculars de l'àcid hialurònic i replica la diversitat trobada a la nostra pell.

Addicionalment, el producte està enriquit amb Puredia sea Berry®, un extracte exclusiu del fruit d'Espino groc, originari del Tibet. Aquest extracte és una rica font natural d'àcids grassos essencials, com els Omega 3, 6, 7 i 9, que són vitals per a la salut i la nutrició de la pell. A més a més, la fórmula també conté biotina, una vitamina essencial que juga un paper fonamental en el manteniment de la pell en condicions òptimes.

Amb aquesta combinació d'ingredients, Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic busca oferir una cura holístic de la pell, proporcionant hidratació, nutrició i protecció per mantenir una aparença juvenil i saludable .

Ingredients:

ExceptionHyal®Star (hialuronato sódico) 200 mg, cápsula vegetal (hidroxipropilmetilcelulosa), Puredia seaBerry® (polvo del fruto de Espino amarillo Hippophae rhamnoides, maltodextrina) 100 mg, Resveratrol al 50% (maltodextrina) 25 mg y D-Biotina 50 mcg.

Composició (Dosi diària (1 càpsula)):

  • Àcid Hialurònic ExceptionHyal®Star 200 mg
  • (com hialuronat sòdic)
  • Puredia seaBerry® (pols del fruit d'Espino groc) 100 mg
  • Resveratrol 12,5 mg
  • D-Biotina 50 μg (100% VRN*)

*VRN: valors de referència de nutrients.

Com es fa servir Estat Pur Àcid Clinic Hialurònic Tongil?

Prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda