Beautiful Skin - Nature's Bounty - 60 gummies

225013

Nou

una deliciosa manera de nodrir i rejovenir la teva pell des de linterior. Aquestes gometes de gust de gerds contenen àcid hialurònic, biotina, zinc i vitamines per a una pell, cabell i ungles saludables.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,30€

IVA inclòs
0,27 € / ud

Més informació

Beautiful Skin Nature's Bounty

Nodreix, hidrata i protegeix la teva pell amb cada mossegada! Beautiful Skin Gummies de Nature's Bounty, bellesa en forma de gometa.

Què és Beautiful Skin Nature's Bounty?

Beautiful Skin Gummies de Nature's Bounty no només és un dolç caprici, sinó també una forma saborosa i convenient de cuidar la teva pell des de l'interior . Aquestes gometes, dissenyades específicament per nodrir la teva pell , estan carregades amb ingredients essencials que actuen en sinergia per mantenir la teva pell radiant, hidratada i saludable.

L' àcid hialurònic és conegut per la seva capacitat per retenir grans quantitats d'aigua, cosa que li permet mantenir la pell hidratada i amb un aspecte rejovenit . La biotina, per altra banda, és una vitamina essencial per mantenir la salut de la pell, així com del cabell i les ungles . Els antioxidants, com les vitamines C i E, protegeixen la pell dels radicals lliures i del dany oxidatiu , cosa que pot conduir a signes prematurs d'envelliment. Finalment, el zinc és essencial per a la regeneració cel·lular, cosa que contribueix a la salut general de la pell.

El gust de gerds d'aquestes gometes les converteix en un plaer diari que esperaràs amb ànsies. A més, la formulació vegetariana les fa adequades per a un ampli rang de consumidors. Amb Beautiful Skin Gummies, la cura de la teva pell mai ha estat tan deliciós.

Ingredients:

Xarop de glucosa, sacarosa, dextrosa, agents gelificants (pectina, midó de patata modificat), hialuronat de sodi, àcid ascòrbic, maltodextrina, potenciador del sabor (àcid cítric), acetat de dl-Alfa Tocoferilo, aroma (gerds) Biotina, colorants naturals (pastanaga, grosella negra), sulfat de zinc, agents de recobriment (oli vegetal, cera carnauba).

Informació nutricional (per 2 gominoles):

Dues (2) gominoles aporten: *VRN%
Biotina (com d-biotina) 150 µg 300
Vitamina E (com Acetat de dl-Alfa Tocoferilo) 10 mg a-TE 83
Vitamina C (com Àcid Ascòrbic) 40 mg 50
Zinc (com Sulfat de Zinc) 4 mg 40
Àcid Hialurònic (com hialuronat de Sodi) 100 mg **

Com es fa servir Beautiful Skin Nature's Bounty?

Per a adults, mastegar dues (2) gominoles diàries, preferiblement amb un menjar.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles/gummies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda