Preu reduït! Biotina 1.000 µg Sublingual - Nutrinat Evolution - 30 comprimits

Biotina 1.000 µg Sublingual - Nutrinat Evolution - 30 comprimits

223434

Nou

La biotina millora la salut del cabell, pell i ungles, recolza el metabolisme i contribueix al manteniment del sistema nerviós i funcions cognitives. Envàs de 30 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,62€

IVA inclòs

9,20€ IVA inclòs

-17%

0,25 € / ud

Més informació

Biotina 1.000 µg Sublingual Nutrinat Evolution

Complement alimentari a base de biotina.

Què és Biotina 1.000 µg Sublingual Nutrinat Evolution?

Biotina 1.000 μg de Nutrinat Evolution és un complement alimentari d'alta potència formulat en comprimits sublinguals per a una absorció ràpida i eficient. La biotina, també coneguda com a vitamina H o vitamina B7, és essencial per al bon funcionament de l'organisme i exerceix un paper fonamental en la salut del cabell, la pell i les ungles. Els comprimits sublinguals d‟aquest producte permeten una absorció directa a través de la regió sublingual, que compta amb una gran vascularització superficial, facilitant així el pas de la biotina al torrent sanguini i evitant l‟efecte de primer pas hepàtic.

A més de la seva eficàcia i ràpida absorció, Biotina 1.000 μg de Nutrinat Evolution es caracteritza pel seu agradable gust de fruits vermells, cosa que fa que el seu consum sigui una experiència plaent. En incloure aquest complement a la rutina diària, es poden obtenir nombrosos beneficis en la salut, com la millora de l'aparença i fortalesa del cabell, la pell i les ungles, el suport al metabolisme de carbohidrats, greixos i proteïnes, i la contribució al manteniment del sistema nerviós i les funcions cognitives.

Ingredients:

Agent de càrrega (xilitol), maltodextrina, aroma a fruits vermells, estabilitzant (carboximetilcel·lulosa sòdica reticulada), antiaglomerant (estearat de magnesi), biotina (D-biotina), edulcorant (sucralosa).

Composició:

Informació nutricional 1 càpsula %VRN*
Biotina (D-biotina) 1.000 µg 2.000

Com es fa servir Biotina 1.000 µg Sublingual Nutrinat Evolution?

Per a adults, un comprimit al dia. Deixar dissoldre lentament sota la llengua.

No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda