Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Àcid Hialurònic 200 mg - Natysal - 30 càpsules

Fabricante:

Natysal Natysal

Àcid Hialurònic 200 mg - Natysal - 30 càpsules

223385

Nou

Àcid Hialurònic 200 mg de Natysal combina vitamines i minerals per millorar pell, ossos, cartílags, cabell, ungles i sistema immunològic. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

13,01€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-13%

0,43 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Àcid Hialurònic 200 mg Natysal

Acció antiedat.

Què és Àcid Hialurònic 200 mg Natysal?

Àcid Hialurònic 200 mg de Natysal és un complement avançat que conté àcid hialurònic d'alt pes molecular juntament amb Vitamina C, Vitamina B3, Biotina, Vitamina B12, Zinc i Seleni , formulat per proporcionar un ampli espectre de beneficis per a la salut de la pell, ossos, cartílags, cabell i ungles .

La vitamina C juga un paper fonamental en la formació normal de col·lagen, essencial per al bon funcionament de la pell, ossos i cartílags.

La vitamina B3 contribueix al manteniment de la pell i les mucoses en condicions normals, mentre que el zinc i la biotina aporten importants nutrients per mantenir la salut i l'aparença de la pell i el cabell.

La vitamina B12 és coneguda pel seu paper en la divisió cel·lular i en el funcionament normal del sistema immunitari, cosa que pot resultar en una pell i cabell més saludables.

D'altra banda, el seleni és un mineral clau per mantenir el cabell i les ungles en condicions normals, mentre que la vitamina C, el seleni i el zinc treballen en conjunt per enfortir el sistema immunitari i protegir les cèl·lules davant del dany oxidatiu. Aquest suplement integral de Natysal és una excel·lent opció per a aquells que busquen millorar i mantenir la salut general de la seva pell, cabell, ungles, ossos i cartílags, alhora que donen suport al sistema immunològic i protegeixen les cèl·lules contra l'estrès oxidatiu.

Ingredients:

Àcid hialurònic d'alt pes molecular (90%) procedent de fermentació bacteriana (Streptococcus ssp.), coberta de la càpsula (hipromelosa, colorant carbonat càlcic), vitamina C (àcid L-ascòrbic), agent de càrrega cel·lulosa microcristal·lina, picolina , niacina (nicotinamida), antiaglomerant estearat magnèsic vegetal, L-seleniometionina, D-biotina, vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es pren Àcid Hialurònic 200 mg Natysal?

Prendre 1 càpsula al dia, fora dels àpats, amb dos gots daigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda