Preu reduït! Cel·lulitis - Gianluca Mech - 30 estics

Fabricante:

Gianluca Mech Gianluca Mech

Cel·lulitis - Gianluca Mech - 30 estics

220712

Nou

Complement alimentari natural que combat les taques cel·lulítiques, promou una pell sana i proporciona propietats antioxidants. Apte per a persones amb intolerància al gluten ia la lactosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

57,51€

IVA inclòs

71,00€ IVA inclòs

-19%

1,92 € / ud

Més informació

Cel·lulitis Gianluca Mech

El teu aliat natural contra la cel·lulitis i per a una pell radiant.

Què és Cellulitis Gianluca Mech?

Cellulitis Gianluca Mech és un innovador complement alimentari que aborda directament el problema de les taques cel·lulítiques, una de les preocupacions més comunes en la cura del cos .

Amb ingredients naturals potents com la Pinya, aquest producte afavoreix el contrast de les taques cel·lulítiques, ajudant a millorar l'aparença i la textura de la pell . Però no s'atura aquí, també conté Meló, conegut per afavorir el trofisme de la pell, essencial per mantenir una pell sana i vibrant .

A més, està enriquit amb Pi Marítim , un poderós antioxidant que combat els radicals lliures i protegeix la pell contra l'envelliment prematur. L

o millor de tot és que Cellulitis Gianluca Mech és tant sense gluten com sense lactosa, cosa que ho fa perfectament apte per a persones celíaques o intolerants a la lactosa. Aquest producte és una forma natural i efectiva dajudar a lluitar contra la cel · lulitis i promoure una pell sana i bella.

Ingredients:

Maltodextrina, fructosa, espessidors: goma aràbiga, goma xantana; acidificants: àcid cítric, àcid màlic; pinya (Ananas comosus (L.) Merr.) suc de fruites concentrat, aroma, cafeïna, antiaglomerant: diòxid de silici, bromelina 2500 GDU/g de tiges de pinya (Ananas comosus (L. Merr.); meló (Cucumis melo L) . ) suc de fruita concentrat, suc de meló Dimpless® (Cucumis melo L.) fruit amb un contingut mínim de 12.000 UI/g de superòxid dismutasa (SOD), gluconat de zinc, colorant: betacarotè, pi marítim (Pinus pinaster Ait. ) sec d'escorça titulat al 65% en procianidines, edulcorants: sucralosa, acesulfam potàssic.

Informació nutricional:

1 estic (6 g)
Concentrat de suc de pinya 100 mg
Cafeïna 80 mg
Bromelina 2500GDU/g 50 mg
Concentrat de suc de meló 50 mg

Suc de meló Dimpless®

48 mg
de les quals activitats SOD 480 UI
Pi Marítim 20 mg
de les quals procianidines 13 mg
Zinc 5 mg

Com es fa servir Cellulitis Gianluca Mech?

Es recomana prendre 1 estic (6 g) al dia. Abocar la pols en un got d'aigua (150 ml) i remenar fins a la seva dissolució completa. Consumir immediatament després de la preparació.

Presentació:

Envàs de 30 estics.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda