Tint Caoba Bio - Koloreko System - 100 grams

225823

Nou

Tint Caoba Bio Koloreko, 100% orgànic, ideal per a cabells amb menys del 50% de cabells blancs, to vibrant i natural, fàcil aplicació, cuida els cabells.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Caoba Bio Koloreko System

Brillantor i Color Natural amb el Tint Caoba Bio de Koloreko.

Què és Tinte Caoba Bio Koloreko System?

El Tint Caoba Bio de Koloreko System és un colorant capil·lar orgànic que ofereix un to caoba o mahogany, perfecte per a aquells que busquen un canvi de color vibrant i natural .

Apte per a cabells des de morenos fins a rossos extra clars amb menys del 50% de cabells blancs, aquest tint assegura una cobertura efectiva i un color ric. Per a cabells amb més del 50% de cabells blancs, es recomana una aplicació en dos passos, iniciant amb un Pre Color Cendra.

La barreja inclou ingredients orgànics com Lawsonia Inermis, Rossa Cordifolia, Trigonella Foenum-Graecum, Eclipta Prostrata, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, que no només acoloreixen sinó també tenen cura dels cabells. Amb una exposició de 60 minuts per a una aplicació única o 45 minuts després del Pre Color, aquest tint és fàcil de preparar i aplicar, oferint un resultat durador i respectuós amb el medi ambient.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Rossa Cordifolia Stem Extract* (Manistha) Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract *(Fenugreek) Eclipta Prostrata Powder* (Bhringraj) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibis.

Com es fa servir Tinte Caoba Bio?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda