Tint Coure Bio - Koloreko System - 100 grams

225827

Nou

Tint Coure Bio Koloreko, 100% orgànic, per a cabells amb menys del 50% de cabells blancs, color vibrant, fàcil d'aplicar, cuida els cabells amb ingredients naturals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Coure Bio Koloreko System

Radiant Color Coure Natural amb Tint Coure Bio de Koloreko.

Què és Tint Coure Bio Koloreko System?

El Tint Coure Bio de Koloreko System és una solució orgànica ideal per a aquells que volen afegir un toc vibrant de color coure al seu cabell .

Aquest tint està dissenyat per ser usat en una àmplia gamma de colors de cabell , des de morenos fins a rossos extra clars, i és efectiu en cabells amb menys del 50% de cabells blancs. El temps d'exposició varia entre 30 i 45 minuts, depenent del color natural dels cabells .

Per a un resultat més intens en cabells amb més del 50% de cabells blancs, es recomana una aplicació en dues fases, començant amb un Pre Color Cendra . Els ingredients 100% orgànics, incloent Lawsonia Inermis, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, no només proporcionen un colorit viu, sinó que també tenen cura dels cabells. La preparació i l'aplicació són senzilles, barrejant la pols amb aigua. Aquest tint és una elecció excel·lent per als que busquen una alternativa natural i respectuosa amb el medi ambient.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic

Com es fa servir Tinte Cobre Bio?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda