Tint Rubio Daurat Bio - Koloreko System - 100 grams

225832

Nou

Tint Rubio Daurat Bio Koloreko, 100% orgànic, ideal per a cabells amb menys del 50% de cabells blancs, coloració ràpida i vibrant, cura natural del cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Ros Daurat Bio Koloreko System

Il·lumina el teu Cabell amb el Tint Rubio Daurat Bio de Koloreko.

Què és Tinte Rubio Daurat Bio Koloreko System?

El Tint Ros Daurat Bio de Koloreko System és un producte de coloració capil·lar orgànic que brinda un bell to ros daurat o golden blonde .

Aquest tint és ideal per a una àmplia gamma de colors de cabell , incloent morenos, castanyers i rossos, i és efectiu per a cabells amb menys del 50% de cabells blancs. El temps dexposició varia entre 10 i 20 minuts, depenent del color natural del cabell , oferint una forma ràpida i efectiva daconseguir un canvi de color.

Per a cabells amb més del 50% de cabells blancs, es recomana una aplicació en dos passos, començant amb un Pre Color Cendra . Els ingredients 100% orgànics, com Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, no només proporcionen un color vibrant, sinó que també tenen cura dels cabells de manera natural . Aquest tint és ideal per als que busquen una alternativa orgànica i ecològica per tenyir els cabells de forma segura i saludable.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (indigo) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tinte Rubio Daurat Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda