Tint Rubio Arena Bio - Koloreko System - 100 grams

225822

Nou

Tint Rubio Arena Bio Koloreko, 100% orgànic, adequat per a cabells amb menys del 75% de cabells blancs, color ràpid i natural, cura integral dels cabells.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Rubio Arena Bio Koloreko System

Rubio Arena Natural i Radiant amb Tint Bio de Koloreko.

Què és Tinte Rubio Arena Bio Koloreko System?

El Tint Ros Arena Bio de Koloreko System és una opció orgànica excel lent per als que desitgen obtenir un to ros sorra o sandy blonde en els seus cabells.

Aquest tint és adequat per a una àmplia gamma de colors de cabell , des de morenos fins a rossos extra clars, i és efectiu en cabells amb menys del 75% de cabells blancs. L' exposició varia entre 10 i 20 minuts , depenent del color natural del cabell, cosa que permet un procés de coloració ràpid i eficient.

Per a cabells amb un percentatge més gran de cabells blancs, es recomana una aplicació en dues fases, iniciant amb un Pre Color Cendra . Els ingredients orgànics com Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa no només aporten un bell to, sinó també tenen cura dels cabells de manera natural. Aquest tint és perfecte per a aquells que busquen una alternativa saludable i respectuosa amb el medi ambient per tenyir els cabells.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (indigo) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tinte Rubio Arena Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda