Tint Ros Clar Bio - Koloreko System - 100 grams

225830

Nou

Tint Rubio Clar Bio Koloreko, 100% orgànic, adequat per a qualsevol tipus de cabell, coloració ràpida i versàtil, cura natural del cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Ros Clar Bio Koloreko System

Aconsegueix un Ros Clar Enlluernador amb el Tint Orgànic de Koloreko.

Què és Tinte Rubio Clar Bio Koloreko System?

El Tint Rubio Clar Bio de Koloreko System és una solució de coloració capil·lar completament orgànica i versàtil, ideal per als que busquen assolir un to ros clar o light blonde .

Aquest tint és adequat per a qualsevol tipus de cabell, independentment del seu color natural o del percentatge de cabells blancs, cosa que el fa excepcionalment versàtil. El temps d'exposició és breu, oscil·lant entre 10 i 20 minuts depenent del color natural dels cabells, permetent així una coloració ràpida i eficient.

Els ingredients orgànics inclouen Lawsonia Inermis, Cassia Auriculata, Indigofera Tinctoria, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, que no només garanteixen un bell to ros clar, sinó que també cuiden i nodreixen els cabells . Aquesta fórmula orgànica és ideal per a aquells que busquen una alternativa natural i respectuosa amb el medi ambient per tenyir els cabells.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Cassia Auriculata Leaf Powder* (Neutral Henna) Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tinte Rubio Claro Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda