Tint Castanyer Clar Bio - Koloreko System - 100 grams

225825

Nou

Tint Castanyer Clar Bio Koloreko, 100% orgànic, per a cabells de bru a ros clar, menys de 75% cabells blancs, nutrició i color natural, fàcil aplicació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Castanyer Clar Bio Koloreko System

Realça la teva Bellesa Natural amb Tinte Castaño Claro Bio de Koloreko.

Què és Tinte Castaño Claro Bio Koloreko System?

El Tint Castanyer Clar Bio de Koloreko System és una opció orgànica per als que busquen un canvi de color natural i saludable .

Indicat per a cabells des de morenos fins a rossos clars, i amb menys del 75% de cabells blancs, aquest tint ofereix un to castany clar o light brown. La fórmula conté ingredients orgànics com Indigofera Tinctoria, Lawsonia Inermis, Trigonella Foenum-Graecum, Hibiscus Sabdariffa i Phyllanthus Emblica, que asseguren una coloració efectiva alhora que cuiden la salut capil·lar.

Per a cabells amb tons diferents o més cabells blancs, se suggereix una aplicació en dos passos, iniciant amb un Pre Color . El temps d'exposició varia entre 45 i 60 minuts , depenent del color natural dels cabells. Aquest tint és fàcil de preparar i aplicar, barrejant la pols amb aigua, i és ideal per als que prefereixen productes de bellesa naturals i respectuosos amb el medi ambient.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo) Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract *(Fenugreek) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) *Ingred

Com es fa servir Tinte Castaño Claro Bio System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda