Tint Moreno Bio - Koloreko System - 100 grams

225828

Nou

Tint Moreno Bio Koloreko, 100% orgànic per a cabells morens a rossos, nodreix i acoloreix naturalment, fàcil d'aplicar, ideal per a menys del 25% de cabells blancs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Moreno Bio Koloreko System

Color Intens i Cura Orgànica amb Tint Moreno Bio de Koloreko.

Què és Tinte Moreno Bio Koloreko System?

El Tint Moreno Bio de Koloreko System és un colorant capil·lar d'origen totalment orgànic , dissenyat per oferir una coloració natural i cuidar la salut del cabell. Aquest tint està indicat principalment per a cabells morens, castanyers i aquells amb menys del 25% de cabells blancs, aconseguint un to bru o soft black.

Per a cabells més clars o amb major percentatge de cabells blancs, es recomana una aplicació en dos passos, començant amb un Pre Color . Els ingredients principals inclouen Indigofera Tinctoria, Lawsonia Inermis, Eclipta Prostrata i Phyllanthus Emblica, tots de cultiu orgànic, garantint una fórmula segura i respectuosa amb el medi ambient. Aquest tint no només pinta, sinó que també nodreix el cabell, gràcies als seus components naturals . Es barreja amb aigua per a una aplicació senzilla i és ideal per als que busquen una alternativa saludable als tints químics convencionals.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indic) Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna Leaf Powder) Eclipta Prostrata Powder* (Bhringraj Whole Plant Powder) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tinte Moreno Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda