Tint Neutral Bio - Koloreko System - 100 grams

225829

Nou

Tint Neutral Bio Koloreko, 100% orgànic, ideal per a tot tipus de cabell, condiciona i enforteix sense canviar color, tractament natural de 45 min.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Neutral Bio Koloreko System

Cura Natural Profund amb Tint Neutral Bio de Koloreko.

Què és Tinte Neutral Bio Koloreko System?

El Tint Neutral Bio de Koloreko System és un tractament capil·lar únic i totalment orgànic, dissenyat per cuidar i tractar tot tipus de cabell, sense importar el seu color natural o el percentatge de cabells blancs .

Aquest producte, que utilitza Cassia Auriculata (coneguda com a henna neutra), Phyllanthus Emblica (Amla) i Acacia Concinna (Shikakai), proporciona múltiples beneficis sense alterar el color dels cabells . La seva acció no només se centra en la coloració, sinó també en el condicionament profund, l'enfortiment i la nutrició dels cabells i el cuir cabellut .

Amb un temps d'exposició de 45 minuts , aquest tint neutral és ideal per als que busquen millorar la salut i textura dels cabells, aportant brillantor i suavitat, mantenint alhora el seu color natural . Aquest producte és perfecte per a aquells que prefereixen una opció de cura capil·lar natural i respectuosa amb el medi ambient.

Ingredients:

Cassia Auriculata Leaf Powder* (Neutral Henna) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Acàcia Concinna Fruit Powder* (Shikakai) *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tinte Neutral Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda