Tint Pre Color Coure Bio - Koloreko System - 100 grams

225834

Nou

Pre Color Coure Bio Koloreko, 100% herbal, ideal per a cabells blancs i cabells clars, prepara per a coloració fosca, condiciona i dóna volum, ús previ al color.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Pre Color Coure Bio Koloreko System

Base Perfecta per a un Color Intens amb Pre Color Coure de Koloreko.

Què és Tint Pre Color Coure Bio Koloreko System?

El Tint Pre Color Coure Bio de Koloreko System és un producte colorant capil·lar no aclaridor i totalment herbal, dissenyat per preparar els cabells abans d'aplicar el tint definitiu .

Aquest reforçador de color és ideal per a cabells amb alts percentatges de cabells blancs o per a aquells que desitgen enfosquir tons clars . Actua no només com un tractament colorant, sinó també com un condicionador per a la pell i tonificant per al cuir cabellut, aportant volum i salut al cabell .

Els ingredients orgànics com Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, asseguren una preparació efectiva i natural dels cabells per a la coloració. Amb un temps d'exposició de només 15 minuts , aquest Pre Color Coure és perfecte per millorar l'adherència i la intensitat del color final, especialment en tons com Moreno i Castaño.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tint Pre Color Coure Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda