Tint Pre Color Cendra Bio - Koloreko System - 100 grams

225837

Nou

Pre Color Cendra Bio Koloreko, 100% herbal, ideal per a cabells blancs i cabells clars, prepara per a coloració intensa, condiciona i tonifica, ús abans de coloració.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Pre Color Cendra Bio Koloreko System

Prepara El teu Cabell per a la Perfecció amb Pre Color Cendra de Koloreko.

Què és Tint Pre Color Cendra Bio Koloreko System?

El Tint Pre Color Cendra Bio de Koloreko System és un innovador colorant capil·lar herbal de cultiu ecològic, dissenyat per ser utilitzat com un pas previ a la coloració principal, especialment en cabells amb alts percentatges de cabells blancs o per enfosquir cabells clars .

Aquest producte 100% herbal actua com a reforçador per a una millor cobertura de cabells blancs i prepara els cabells per a una pigmentació més efectiva abans d'aplicar colors com Moreno, Castaño, Caoba, Coure, entre d'altres. A més de la seva funció colorant, aquest tint serveix com a condicionador de la pell i tonificant del cuir cabellut, aportant volum al cabell . Els ingredients orgànics inclouen Indigofera Tinctoria, Lawsonia Inermis, Phyllanthus Emblica, Hibiscus Sabdariffa i Trigonella Foenum-Graecum. Amb un temps d' exposició de només 15 minuts , és una opció ideal per preparar els cabells per a una coloració més intensa i duradora.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo) Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract *(Fenugreek) *Ingred

Com es fa servir Tint Pre Color Cendra Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda