Tint Ros Extra Clar Bio - Koloreko System - 100 grams

225831

Nou

Tint Ros Extra Clar Bio Koloreko, 100% orgànic, per a tot tipus de cabell, coloració adaptable i ràpida, cura natural i eficaç dels cabells.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,10€

IVA inclòs
13,10 € / 100 g

Més informació

Tint Ros Extra Clar Bio Koloreko System

Ros Extra Clar Vibrant i Saludable amb Koloreko System.

Què és Tint Rubio Extra Clar Bio Koloreko System?

El Tint Ros Extra Clar Bio de Koloreko System és una elecció perfecta per a aquells que busquen una coloració capil·lar orgànica que ofereixi un to ros extra clar o extra light blonde .

Aquest tint és adequat per a qualsevol tipus de cabell, sense importar el seu color natural o el percentatge de cabells blancs . Ofereix una flexibilitat excepcional en el temps d'exposició, que varia entre 5 i 20 minuts segons el color original dels cabells , permetent una personalització segons les necessitats individuals.

Els ingredients orgànics inclouen Cassia Auriculata, Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria, Phyllanthus Emblica i Hibiscus Sabdariffa, que no només proporcionen un color vibrant i natural, sinó que també nodreixen i cuiden els cabells . Aquest tint és ideal per a aquells que busquen una opció de coloració saludable i respectuosa amb el medi ambient, mantenint la qualitat i la salut del cabell.

Ingredients:

Cassia Auriculata Leaf Powder* (Neutral Henna) Lawsonia Inermis Leaf Extract* (Henna) Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (indigo) Phyllanthus Emblica Fruit Powder* (Amla) Hibiscus Sabdariffa Flower Powder* *Ingredient orgànic.

Com es fa servir Tint Rubio Extra Clar Bio Koloreko System?

Barrejar una part de pols amb aproximadament 2,5 d'aigua, aplicar sobre els cabells i transcorregut el temps d'exposició, esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 g Pols colorant + un parell de guants + instruccions i guia d'aplicació (paper+codi QR).

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Amb la innovació i el respecte per la naturalesa com a pilars, Koloreko System es posiciona com una marca líder en coloració orgànica per al cabell. Desenvolupat per Herbal Hair S.L., cada producte de Koloreko es basa en ingredients botànics 100% orgànics.


Koloreko System, coloració orgànica d'avantguarda


Compromesos amb la qualitat i la sostenibilitat, Koloreko compta amb el certificat orgànic EcoplusVegan de BioVidasana i la certificadora suïssa Bio.Inspecta. Aquesta certificació garanteix una coloració segura i respectuosa tant per a l'usuari com per al medi ambient.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda