Preu reduït! Nou Crema Antiestries Bio - Dama - 200 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Crema Antiestries Bio - Dama - 200 ml

226679

Nou

Crema Antiestries Bio Dama, amb ingredients naturals per millorar la fermesa i elasticitat de la pell durant canvis hormonals i de pes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,91€

IVA inclòs

26,95€ IVA inclòs

-15%

11,46 € / 100 ml

Més informació

Crema Antiestries Bio Dama

Restaura la pell, recupera la confiança.

Què és Crema Antiestries Bio Dama?

La Crema Antiestries Bio Dama és una solució dissenyada específicament per abordar i prevenir les estries , aquestes línies irregulars que es formen en àrees propenses a l'estirament com el ventre, els malucs, les cuixes, els pits i els glutis .

Comunament apareixen durant l'embaràs, canvis ràpids de pes, guany muscular o fluctuacions hormonals, que poden afeblir les fibres elàstiques de la pell. Formulada amb ingredients naturals , aquesta crema millora la fermesa i l'elasticitat cutània, sent ideal per utilitzar durant etapes de canvis hormonals com l'adolescència, l'embaràs o períodes de variació de pes significativa. El seu ús regular ajuda a minimitzar la visibilitat de les estries, promovent una pell més llisa i uniforme.

Ingredients:

Aloe vera 62,5%, glicerina 7,5%, rosa mosqueta 3%, karité 0,55%, vitamina E 0,55%, argan 0,55%, cèl·lules mare de centella asiàtica 0,1%, astrágalus 0, 1%, codonopsi 0,1%, malva 0,1%, àcid fític 0,1% i opuntia 0,1%.

Com es fa servir Crema Antiestries Bio Dama?

Aplicar dues vegades al dia (matí i nit) sobre la zona a tractar (ventre, cuixes, maluc, pits, etc.) efectuant un lleuger massatge fins a la completa absorció. En cas d'embaràs començar el tractament a partir del 2n mes.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda