Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Crema Antiestries Bio - Helan Genova - 150 ml

226609

Nou

Prevé i atenua estries, reafirma la pell amb extractes naturals, olis i vitamines. Sense parabens ni silicones.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,97€

IVA inclòs
19,98 € / 100 ml

Més informació

Crema Antiestries Bio Helan Genova

Restaura la bellesa natural de la teva pell - Crema Antiestries Bio Helan Genova, la cura intensiva per a una pell ferma i sense estries.

Què és Crema Antiestries Bio Helan Genova?

La Crema Antiestries Bio d'Helan Genova és un tractament intensiu reafirmant , creat per abordar i prevenir els signes visibles de les estries, així com la relaxació cutània .

Aquest producte s'ha formulat específicament per estimular la reparació dels teixits i restaurar la fermesa de la pell , i és particularment útil durant l'embaràs i el període postpart. Actua eficaçment en àrees propenses a les estries com el pit, braços, ventre, malucs, part superior de les cuixes i glutis .

Incorpora un complex innovador d'extractes d'Equinàcia angostifolia i passionària, essencials per protegir l'elastina. A més, l'àcid hialurònic juntament amb extractes de grosella negra i vinya vermella, milloren la funcionalitat del microcircuit, fomentant una pell més ferma i elàstica .

Enriquida amb olis d'ametlles dolces i argan, juntament amb la mantega de karité, aquesta crema ofereix una profunda nutrició i suavitat, mentre que les vitamines C i E proporcionen una potent acció antioxidant contra els radicals lliures . Formulada sense parabens, EDTA, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, garanteix seguretat i cura en la seva aplicació.

Ingredients:

Aqua/water, glycerin*, shea butter cetyl esters, prunus amygdalus dolcis (sweet almond) seed oil*, hydrogenated vegetable glycerides citrate, dicaprylyl carbonat, olus oil, dicaprylyl ether, argània spinosaker officinale root extract, croton lechleri resin extract, passiflora incarnata (passion flower) flower extract, vitis vinifera (grap) leaf extract, echinacea angustifolia (coneflower) root extract palmitic acid, benzyl alcohol, tocopheryl acetat, sodium stearoyl lactylate, glyceryl undecylenate, glyceryl caprylate, tetrasodium glutamate diacetate, lecithin, ascorbyl palmitate, tocopherol, myristic acid, maltodextrin.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Crema Antiestries Bio Helan Genova?

Aplicar regularment durant tot el període d'embaràs i en els primers mesos després del part fent massatges a les àrees afectades una o dues vegades al dia amb suaus moviments circulars. No deixa sensació greixosa, ni taca.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda