Fabricante:

Helan Genova Helan Genova

Crema Post-Part Bio - Helan Genova - 150 ml

226611

Nou

Revitalitza i recupera la fermesa de la pell post-embaràs amb fitoextractes i vitamines. Sense parabens ni silicones.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,54€

IVA inclòs
13,69 € / 100 ml

Més informació

Crema Post-Part Bio Helan Genova

Recupera la teva essència, embelleix la teva pell - Crema Post-Parto HELAN, el camí natural cap a la recuperació cutània.

Què és Crema Post-Part Bio Helan Genova?

La Crema Post-Part dels Laboratoris de Recerca HELAN és un producte innovador dissenyat per atendre les necessitats específiques de la pell després de l'embaràs .

Amb una textura lleugera i suau , aquesta crema està formulada per calmar i revitalitzar la pell, ajudant-la a recuperar la seva fermesa i finor original . La combinació única de fitoextractes, olis essencials i vitamines antioxidants ha estat seleccionada acuradament per oferir una solució efectiva contra la relaxació cutània i altres desafiaments típics del postpart .

Aquest tractament intensiu està dedicat a restaurar el to natural de la pell , promovent-ne la regeneració per tornar al seu estat òptim. A més, en estar lliure de parabens, EDTA, petrolats, silicones, olis minerals, lanolina i PEG, garanteix una cura segura i gentil, recolzant la salut i benestar de la pell en aquest període tan important.

Ingredients:

Aqua/water, glycerin*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil*, hydrogenated vegetable glycerides citrate, olus oil, shea butter cetyl esters, dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, argània spinosaker , mel (honey) *, oryzanol, xanthan gum, punica granatum (pomegranat) fruit extract, parfum/fragrance, stearic acid, benzyl alcohol, palmitic acid, tocopheryl acetat, hydrogenated vegetable oil, sodium stearoyl lactylate, glyceryl tetrasodium glutamate diacetate, maltodextrin, lecithin, butyrospermum parkii (shea butter) butter, tocopherol, myristic acid, ascorbil palmitate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, citronellol, cinnamal.

*d'agricultura biològica.

Com es fa servir Crema Post-Part Bio Helan Genova?

De fàcil absorció, aplicar diàriament amb un lleuger massatge a les diferents àrees d'interès. No deixa sensació de greix ni taca. Gràcies al pràctic tub, és fàcil i ràpid d'aplicar i permet vestir immediatament després de l'aplicació.

Advertiment: no aplicar sobre les cicatrius de la cesària.

Es pot fer servir durant el període de lactància.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 1976, Helan Genova s'ha distingit en l'àmbit de la cosmètica natural, oferint productes íntegrament dissenyats, fabricats i empaquetats a Itàlia. 


Helan, pioners en cosmètica natural italiana


La qualitat de Helan no sorgeix de la improvisació, sinó com a resultat d'una filosofia de formulació meticulosa. Amb el desig d'assolir l'excel·lència, es seleccionen pacientment ingredients naturals, cadascun triat específicament per complir amb els objectius dels seus cosmètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda