Preu reduït! Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant Amb Magnesi - Schüssler - 200 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant Amb Magnesi - Schüssler - 200 ml

226584

Nou

Calma i nodreix la pell, alleujant músculs cansats amb Magnesium phosphoricum, Mantega de Karité i Oli d'Argan.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,40€

IVA inclòs

23,00€ IVA inclòs

-20%

9,20 € / 100 ml

Més informació

Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant Amb Magnesi

Revitalitza i calma la pell al natural amb Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant.

Què és Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant Amb Magnesi?

La Loció Corporal Calmant amb Magnesio Schüssler N.7 és un tractament innovador dissenyat per oferir una cura integral a la pell, mentre proporciona un efecte calmant i relaxant per al cos .

Enriquit amb Magnesium phosphoricum, conegut per les seves propietats refrescants i relaxants, aquest bàlsam és ideal per calmar el sistema nerviós i relaxar els teixits musculars . La seva fórmula és capaç d' alleujar els músculs cansats i contribuir a la regeneració de la pell .

La ràpida absorció de la loció permet que els nutrients, com la Mantega de Karité i l'Oli d'Argán, actuïn eficaçment, nodrint i calmant la pell intensament . Acompanyada d'una aroma suau a lavanda, la loció no només té cura de la pell, sinó que també ofereix una experiència relaxant. Certificada per ECOCERT, lliure de derivats del petroli i parabens, aquesta loció combina el millor de la natura i la ciència per al benestar del cos.

Ingredients:

Aqua, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate**, Betaine*, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Oil Seed, Butyrospermum Parkii Butter, Sucrose Stearate, Argània Spinosa Kernel Oil***, Prun Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol*, Beta-Sitosterol*, Squalene*, Rosmarinus Officinalis Leaf**, Magnesium Phosphate, Helianthus Annuus Seed Oil, Carrageenan*, Xanthan Gum, Benzyl *, Sorbic Acid*, Limonene, Linalool, Geraniol

*Ingredient certificat per ECOCERT/COSMOS.

**Ingredient certificat per COSMOS.

***Ingredient certificat com a Orgànic/Bio.

Com es fa servir Schüssler N.7 Loció Corporal Calmant Amb Magnesi?

Aplica una quantitat suficient de la crema corporal a la pell a tractar una o dues vegades al dia. Massatge suaument amb moviments circulars perquè la pell l'absorbeixi. Es recomana fer-lo servir a la nit a causa del seu efecte calmant.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda