Preu reduït! Llet Corporal Hidratant Bio - Cattier - 500 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Llet Corporal Hidratant Bio - Cattier - 500 ml

226495

Nou

Loció corporal hidratant amb oli de babasú i mantega de karité, nodreix i hidrata profundament, deixant la pell suau i amb un suau perfum de flor de figuera.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,54€

IVA inclòs

19,60€ IVA inclòs

-15%

3,31 € / 100 ml

Més informació

Llet Corporal Hidratant Bio Cattier

Nutrició i suavitat embolicades amb l'aroma de la natura.

Què és Llet Corporal Hidratant Bio Cattier?

Aquesta loció corporal hidratant de Bio Cattier, enriquida amb oli de babasú i mantega de karité , està dissenyada per oferir una solució eficaç i natural per a la cura de la pell. L'oli de babasú, reconegut per les seves qualitats nutritives i protectores , és especialment beneficiós per a pells que necessiten un extra d'hidratació .

La mantega de karité, per altra banda, contribueix a nodrir profundament l'epidermis, promovent una pell més suau i elàstica . La combinació d'aquests ingredients no només hidrata i nodreix, sinó que també allisa i suavitza la pell i la deixa amb un aspecte saludable i radiant. La textura fundent de la loció i el seu aroma afruitat i deliciós de flor de figuera creen una experiència sensorial única , embolicant la pell en un tacte vellutat que revitalitza i embelleix.

Ingredients:

Aqua, C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii Butter*, Erythritol, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Orbignya Oleifera Seed Oil*, Bentonite, Glyceryl Stearate SE, Olus Oil, Parfum, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum , Citric Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Geraniol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Tocopherol, Candelilla Cera, Linalool, Eugenol.

* Ingredient procedent d'agricultura ecològica. El 99% del total dels ingredients són d'origen natural. 23% del total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica. Envàs fabricat amb un mínim del 90% de plàstic reciclat.

Com es fa servir Llet Corporal Hidratant Bio Cattier?

Aplicar generosament per tot el cos insistint a les zones més seques. Fer massatges fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda