Preu reduït! MiHappy Loció Cos - Equisalud - 100 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

MiHappy Loció Cos - Equisalud - 100 ml

180894

Nou

Loció per al cos. Hidrata, nodreix, regenera i desperta la vitalitat i l'equilibri de la pell per a la millor bellesa i el benestar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,31€

IVA inclòs

31,45€ IVA inclòs

-10%

28,31 € / 100 ml

Més informació

MiHappy Loció Cos

Loció corporal.

Què és MiHappy Loció Cos?

Loció per al cos capaç d' hidratar, nodrir, regenerar i despertar la vitalitat així com l'equilibri de la pell per a la millor bellesa i benestar.

Es pot fer servir sobretot el cos una vegada al dia o quan es necessiti.

Ingredients:

Saba de bedoll, Ginebre, Saüc, Bedoll, Sàlvia, Dent de lleó, Plata col·loïdal, Or col·loïdal, Vitamina C, Olis essencials d'encens, lemongrass, taronja amarga, romaní, sàlvia, clau i eucalit.

Composició: Saba de bedoll, aigua, alcohol, infusió de baies de ginebre, flors de saüc, escorça i fulles de bedoll, fulles de sàlvia i dent de lleó, plata col·loïdal, or col·loïdal, vitamina C, oli essencial d'encens, oli essencial lemongrass, oli essencial de taronja amarga, oli essencial de romaní, oli essencial de sàlvia, oli essencial de clau, oli essencial d'eucaliptus.
Tots els ingredients d‟origen agrari provenen d‟agricultura ecològica. Sense conservants, colorants ni perfums sintètics.

Com es fa servir MiHappy Loció Cos?

  • Agitar abans de fer servir i preservar de la llum.
  • Aplicar a la planta del peu un cop al llit per dormir i sobre l'abdomen al matí en despertar.
  • Aplicar sobre l'abdomen al matí en despertar. Millor estant encara ficats al llit i romandre uns minuts així fins que la loció sigui absorbida ajudant en despertar de la pell. Podeu imaginar que és la celebració de l'inici del dia, el fruit d'una renovació de la saviesa tradicional. Com ajuda per prevenir o eliminar la cel · lulitis fer massatges amb més força.

Presentació:

Envàs esprai de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda