Preu reduït! Actidefense - Sistema Immunitari - Naturlider - 30 càpsules

Fabricante:

Naturlider Naturlider

Actidefense - Sistema Immunitari - Naturlider - 30 càpsules

213643

Nou

Complement alimentari a base de plantes, minerals i vitamina C que contribueixen a l'funcionament normal de el sistema immunitari. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,23€

IVA inclòs

19,38€ IVA inclòs

-26%

0,47 € / ud

Més informació

Actidefense

Ajuda a el funcionament normal de sistema immunitari

Què és el Actidefense?

Actidefense és un complement alimentari natural a base de plantes, minerals i vitamina C, que contribueix a l'funcionament normal de el sistema immunitari.

La combinació d'ingredients vegetals i nutrients essencials de Actidefense prepara a l'organisme per fer front a les condicions ambientals desfavorables, i ajuda a enfortir el sistema immunitari davant agents externs.

Ingredients:

Kalmcold (extracte sec de andrographis paniculata, fulles) 200 mg, agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcelulosa *), Vitamina C (àcid L-ascòrbic) 80 mg, extracte sec de Xampinyó de el Sol (Agaricus blazei Murrill, fruit, 40% polisacàrids) 75 mg, extracte sec de Maitake (Grifola frondosa, fruit, 10% polisacàrids) 75 mg, extracte sec de Reishi (Ganoderma lucidum kasrst, cos fructífer, 50% polisacàrids) 75 mg, extracte sec de Ungla de Gat (Uncaria tomentosa, arrel, ràtio 4: 1) 75 mg, extracte sec de Astràgal (Astragalus membranaceus, arrel, 16% polisacàrids) 50 mg, Citrat de zinc 32,26 mg, agent de càrrega (Celulosa microcristal·lina), antiaglomerant (Estearat de magnesi), aigua purificada *, gelificant (Goma gellan *), Sulfat de coure 2,51 mg i Selenito de sodi 122 mg.

Composició (1 càpsula):

vitamina C

80 mg

zinc

10 mg

coure

1 mg

seleni 55 mg

Com es pren el Actidefense?

Prendre 1 càpsula a el dia amb menjar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda