Preu reduït! Ayurveda Guduchi - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Ayurveda Guduchi - Equisalud - 50 càpsules

225889

Nou

Ayurveda Guduchi d'Equisalud, enforteix la resistència a infeccions, aprofitant les propietats immunomoduladores de Guduchi.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,96€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-10%

0,36 € / ud

Més informació

Ayurveda Guduchi Equisalut

Fortalesa Natural Contra Infeccions amb Guduchi Ayurvèdic.

Què és Ayurveda Guduchi Equisalud?

Ayurveda Guduchi d'Equisalud és un complement basat en principis de la medicina ayurvèdica, centrat a enfortir la resistència de l'organisme contra les infeccions .

Guduchi, l'ingredient principal, és una planta venerada a la medicina ayurvèdica per les seves potents propietats immunomoduladores . Aquesta herba actua estimulant el sistema immunològic, millorant la capacitat del cos per combatre patògens i protegir-se de diverses infeccions .

Guduchi és també conegut pels seus efectes antioxidants i la seva capacitat per promoure la salut general . Aquest complement és ideal per a persones que busquen millorar les defenses naturals, especialment en temporades on l'exposició a malalties és més alta .

Ayurveda Guduchi d'Equisalud representa una combinació perfecta de saviesa tradicional i pràctica moderna per al benestar integral.

Ingredients:

Guduchi.

Composició (per càpsula):

Guduchi extracte (Tinospora cordifolia (Willd.) Miers, tija, 2% amargs), 500 mg. Excipients tecnològics: cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), cs i estearat de magnesi (antiaglomerant), cs Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà).

Com es fa servir Ayurveda Guduchi Equisalud?

Prendre de 2 a 3 càpsules repartides durant el dia.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda