Fabricante:

Neo Neo

Fungineo MMA - Neo - 30 vials

213357

Nou

Complement alimentari a base de fongs de cultiu ecològic en alta concentració. Presentat en envàs de 30 flascons.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

194,70€

IVA inclòs
6,49 € / ud

Més informació

Fungineo MMA

Complement alimentari a base de fongs

Què és el Fungineo MMA?

Complement alimentari a base de d'extractes de fongs ecològics en altes concentracions. Inclou reishi, xampinyó de el sol, maitake, shiitake i cordyceps. Així mateix, és un producte natural que conté vitamines del conjunt B (B6, B9, B12) i zinc.

Els productes de la gamma Fungineo són ideals per millorar la qualitat de vida dels pacients en general. A més, ajuden a disminuir els efectes secundaris relacionats amb els tractaments.

  • Reishi: Conté compostos biològicament actius contra el sistema de senyalització mediat per estrògens en cèl·lules tumorals. D'aquesta manera, inhibeix l'expressió de l'receptor d'estrogen alfa, així com l'activació d'ell mateix per estrògens.
  • Xampinyó de el Sol: És un fong ric en enzims, superòxid-dismutasa, glutatió, peroxidasa i catalases. Contribueix a augmentar l'energia, combatre la inflamació i potenciar el seu efecte antioxidant.
  • Maikate: Posseeix una fracció de polisacàrids amb estructura única i important acció antitumoral i immunomoduladora. Serveix, entre altres coses, per retardar la progressió de les cèl·lules malignes causa del seu efecte antimetastásico. És útil a l'hora d'estimular els macròfags i augmentar els nivells de interleuquines i de linfoquinas.
  • Shiitake: Es tracta d'un fong amb efecte immunomodulador, que actua també sobre els macròfags i la producció de interleuquines. Destaquen els seus ingredients bioactius: polisacàrids (betaglucans), Eritadenina, vitamines B12 i D, ergosterol, aminoàcids, minerals i lentinano.
  • Cordyceps: Els seus compostos actius contenen activitat antitumoral. S'han realitzat assajos de citotoxicitat contra diferents línies cel·lulars. Els autors han provat que els compostos presents en l'extracte de Cordyceps tenien una alta citotoxicitat

Ingredients:

Nèctar de atzavara *, aigua purificada, extracte sec de reishi * (Ganoderma lucidum) estandarditzat a l'30% en polisacàrids, a l'20% en betaglucans, a el 5% en triterpens i a l'1% en àcid ganodérico, extracte sec de xampinyó de el sol * (Agaricus blazei Murill) estandarditzat a l'40% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans, extracte sec de maitake * (Grifola frondosa) estandarditzat a l'30% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans, extracte sec de shiitake * (Lentinula edodes) estandarditzat a l'40% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans, extracte sec de cordyceps * (Cordyceps sp.) estandarditzat a l'30% en polisacàrids, a l'20% en betaglucans, a l'1% en adenosina i a l'0,3% in cordicepina, conservants (sorbat potàssic, benzoat sòdic), aromatitzant (aroma bescuit), acidulants (àcid cítric, àcid màlic), sulfat de zinc, edulcorant (glucòsids d'esteviol *), aromatitzant (aroma natural), piridoxina HCl, àcid fòlic, cianocobalamina.

* Procedent d'agricultura ecològica *

Composició (1 flascó 25 ml):

Extracte sec de reishi * BIO (Gaonderma lucidum) Estandarditzat a l'30% en polisacàrids, a l'20% en betaglucans, a el 5% en triterpens i a l'1% en àc. ganodérico

2 g

Extracte sec de xampinyó de el sol * BIO (Agaricus blazei Murill) - Estandarditzat a l'40% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans

1 g

Extracte sec de maitake * BIO (Grifola frondosa) - Estandarditzat a l'30% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans

1 g

Extracte sec de shiitake * BIO (Letinula edodes) - Estandarditzat a l'40% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans 1 g
Extracte sec de cordyceps * (Cordyceps sp.) - Estandarditzat a l'30% en polisacàrids i a l'20% en betaglucans, a l'1% en adenosina i a l'0,3% en cordicepina 1 g
zinc 2,5 mg 25% *
Vit. B6 1,4 mg 100% *
Vit. B9 0,2 mg 100% *
Vit B12 2,5 μ
100% *

* VRN: Valors de referència de nutrients

Com es pren el Fungineo MMA?

Prendre 1 flascó a el dia, amb un got d'aigua. Per millorar l'absorció, es recomana prendre vitamina C uns minuts abans.

Presentació:

Envàs de 30 flascons bebibles de 25 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda