Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

HS 122 Defensol - Herboplanet - 50 ml

225653

Nou

Complement amb extractes vegetals, ferro i coure, millora defenses, articulacions i salut respiratòria.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,40€

IVA inclòs
56,80 € / 100 ml

Més informació

HS 122 Defensol Herboplanet

Suport Natural Complet per a la teva Salut.

Què és HS 122 Defensol Herboplanet?

HS 122 Defensol o Defesol d'Herboplanet és un complement alimentari que es compon d'una barreja d'extractes vegetals, juntament amb minerals essencials com el coure i el ferro .

Aquest producte ofereix un suport integral a diverses funcions del cos. L'Echinacea és reconeguda per enfortir les defenses naturals de l'organisme , millorant la capacitat del sistema immunitari . El Salze Blanc (White Willow) i la Garra del Diable (Devil's Claw) són útils per al bon funcionament de les articulacions, proporcionant alleugeriment i suport en casos de molèsties. L'Orenga ajuda a millorar la fluïdesa de les secrecions bronquials, beneficiant la salut respiratòria . La Farigola és coneguda per la seva contribució al benestar del nas i la gola.

A més, el ferro és fonamental per reduir el cansament i la fatiga, mentre que el coure és vital per al manteniment d'un sistema immunitari saludable . HS 122 Defensol és una excel·lent opció per a aquells que busquen un suport natural i complet per al seu benestar general.

Ingredients:

Echinacea (Echinacea angustifolia DC.) root 2.1 g, White willow (Salix alba L.) bark 2.1 g (salici intake 6.4 mg), Devil's clau (Harpagophytum procumbens (Burch.) nnammomu 8. Pure essential oils of: Oregà (Origanum vulgare L.) 19.635 mg, Thyme (Thymus vulgaris L.) 19.635 mg, Savory (Satureja montana L.) 19.635 mg, Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum B. Iron gluconat 35 mg (Iron intake 4.2 mg – 30% NRV*), Copper gluconat 7.875 mg (intake in Copper 1,086 mg – 108,6% NRV*). *NRV: Nutrient Reference Values.

Com es fa servir HS 122 Defensol Herboplanet?

50 gotes en una mica daigua, tres vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda