Preu reduït! Immuvit - Laboratorios Abad - 14 vials

Immuvit - Laboratorios Abad - 14 vials

177217

Nou

Complement alimentari que actua com un antibiòtic natural, reforçant el sistema immunitari i ajudant a combatre infeccions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,15€

IVA inclòs

18,40€ IVA inclòs

-12%

1,15 € / ud

Més informació

Inmuvit Laboratoris Abad

El teu aliat natural contra les infeccions. Reforça i protegeix el teu sistema immunitari.

Què és Inmuvit Laboratorios Abad?

Inmuvit de Laboratoris Abad és un complement alimentari innovador dissenyat per proporcionar una defensa natural contra les infeccions causades per bacteris, virus i fongs .

Aquest complement actua com un antibiòtic natural i s'ha desenvolupat mitjançant estudis minuciosos per exercir la seva acció en diferents àrees del cos: vies respiratòries, tub digestiu, vies renals i vies urinàries .

En estimular i reforçar el sistema immunitari , Inmuvit ajuda a protegir el cos contra les infeccions, i alhora, dóna suport a la seva capacitat per combatre els agents infecciosos una vegada que aquests s'han manifestat, sense crear resistències. Aquest producte ve en un format de 14 vials de 10 ml, cosa que en facilita la incorporació a la rutina diària.

Ingredients:

(Per dosi diària, 1 vial) Aigua, fructosa, concentrat de fruita de poma (Malus domèstica): 775,2 mg, concentrat de fruita de saüc (Sambucus nigra): 775,2 mg, extracte de pròpolis: 191mg, extracte de les parts aèria: sacarosa, corrector d'acidesa: clorur de magnesi, extracte de flors de malva (Malva sylvestris): 39 mg, extracte de fulles de farigola (Thymus vulgaris): 39 mg, antioxidant: vitamina C (àcid L-ascòrbic), niacina (nicotinamida nicotinamida) dodes): 17 mg, extracte de fulles de sàlvia (Salvia officinalis): 17 mg, sulfat de zinc, estabilitzant: goma xantana, aroma, acidulant: àcid cítric, sulfat de coure, vitamina B6 (Piridoxina clorhidrat) àcid.

Com es fa servir Inmuvit Laboratorios Abad?

Prendre una ampolla al dia amb dejú, sola o acompanyada d'aigua o suc. Recomanem agitar abans de prendre.

No superar la dosi expressament recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i una forma de vida sa. Mantenir fora de l'abast dels nens petits.

Presentació:

Envàs de 14 vials.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda