Preu reduït! Pi Complex Bio - Biover - 20 butllofes

Fabricante:

Biover Biover

Pi Complex Bio - Biover - 20 butllofes

224547

Nou

Complement alimentari formulat amb extractes naturals de pi, eucaliptus, farigola, echinàcia i pròpolis. Dissenyat per suavitzar la gola i oferir alleugeriment i fortalesa durant els mesos freds.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,76€

IVA inclòs

19,15€ IVA inclòs

-17%

0,79 € / ud

Més informació

Pi Complex Bio Biover

La fortalesa de la natura a cada gota: Pi Complex Bio, el teu escut natural contra el fred.

Què és Pi Complex Bio Biover?

Pi Complex Bio de Biover és una sinergia poderosa d' ingredients naturals dissenyada per oferir alleugeriment i fortalesa a les estacions més fredes. Aquest complement alimentari, compost per extractes de pi, eucaliptus, farigola, echinàcia i pròpolis, és una fórmula amb un perfil complet dissenyada per a aquells que busquen cuidar-se de manera natural.

El pi, conegut per les seves propietats purificants , i l'eucaliptus, amb les seves propietats d'alleujament per a les vies respiratòries, es combinen amb la farigola, una herba tradicionalment utilitzada per suportar el sistema immunològic i ajudar a suavitzar la gola. L'equinàcia, per altra banda, és coneguda per enfortir les defenses naturals del cos, mentre que el pròpoli, una substància produïda per les abelles, té propietats antibacterianes i antiinflamatòries.

Ja sigui que estiguis buscant enfortir el teu sistema immunològic durant els mesos més freds , o simplement estiguis buscant una fórmula natural per suavitzar la teva gola, Pi Complex Bio és el teu aliat perfecte. És una combinació equilibrada de la natura que et brinda protecció i benestar quan més ho necessites.

Ingredients:

Extracte d'hidroglicerina de: pi * – 0.27 ml (brots- Pinus sylvestris); extracte aquós de: eucaliptus * 227 mg ** (full – Eucalyptus globulus), menta * 68 mg ** (parts aèries florides- Mentha piperita), groseller negre* 45 mg ** (fulla – Ribes nigrum), farigola * 45 mg ** (sumitat florida – Thymus vulgaris), sàlvia * 22 mg ** (parts aèries – Salvia officinalis); extracte hidroalcohòlic: echinàcia* 0.04 ml (planta sencera – Echinacea purpurea); concentrat de: propolis* 10mg.

* Ingredient (s) d'agricultura ecològica.

** Equivalent a planta seca.

Com es fa servir Pi Complex Bio Biover?

1 ampolla al dia.

Agitar bé abans de fer servir. Trenqueu els extrems de l'ampolla pel punt indicat i aboqueu el contingut en un got. Diluir en aigua. Podeu presentar dipòsits. Agitar bé abans de fer servir.

Presentació:

Envàs de 20 butllofes.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Empresa d'origen Belga, que aporta solucions a cura de la salut amb productes naturals.


Biover, productes 100% naturals i sense danyar el medi ambient


Biover va ser fundada en 1985 com a empresa especialitzada en productes orgànics bons per a la salut.


En el seu catàleg destaquen: vitamines, minerals, extractes de plantes medicinals, medicaments de prescripció lliure i olis essencials.


La seva filosofia és que l'ésser humà només necessita allò que proporciona la naturalesa.


Els seus productes, en estar elaborats amb productes naturals, aconsegueixen que el cos sigui capaç de processar-los millor que als productes sintètics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda