Preu reduït! Biotina Complex - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Biotina Complex - Nutralie - 120 càpsules

226503

Nou

Biotina Complex de Nutralie, enriquit amb zinc, seleni i vitamines D i E, recolza la salut del cabell, pell i ungles, millorant el metabolisme energètic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,76€

IVA inclòs

20,90€ IVA inclòs

-15%

0,15 € / ud

Més informació

Biotina Complex Nutralie

Enforteix la teva bellesa natural des de dins amb el poder de la Biotina Complex.

Què és Biotina Complex Nutralie?

El Biotina Complex de Nutralie és un complement alimentari acuradament dissenyat per enfortir la salut del cabell, la pell i les ungles . Conté una alta dosi de biotina, 10.000 mcg, que supera el 100% del valor nutricional diari recomanat, optimitzant així el seu efecte en el metabolisme de macronutrients com hidrats de carboni, greixos, aminoàcids i purines.

Aquesta potent fórmula es veu reforçada per la inclusió de zinc i seleni, minerals essencials que contribueixen a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu, i vitamines D i E, que donen suport al manteniment d'ossos forts i la salut de la pell , respectivament . La combinació d'aquests nutrients essencials fa del Biotina Complex una solució integral per a aquells que busquen millorar el benestar general i mantenir una aparença saludable i vigorosa.

Ingredients:

Incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), càpsula: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), citrat de zinc, colecalciferol (vitamina D3), D-biotina (Biotina), antia magnesi vegetal i diòxid de silici), selenit de sodi.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Biotina 10000 µg 20000%
Vitamina D 50 µg 1000%
Vitamina E 25 mg 208%
Zinc 15 mg 150%
Seleni 55 µg 100%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Biotina Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda