Preu reduït! Capilmar Loció Anticaiguda - Marnys - 100 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Capilmar Loció Anticaiguda - Marnys - 100 ml

225175

Nou

Tractament en esprai per al cuir cabellut que combat la caiguda intensa o estacional del cabell. Amb ingredients naturals, estimula la queratina, és de ràpida absorció.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,28€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-6%

18,28 € / 100 ml

Més informació

Capilmar Loció Anticaiguda Marnys

Atura la caiguda, enforteix el teu cabell. Amb CAPILMAR, revitalitza des de l'arrel.

Què és Capilmar Loció Anticaiguda Marnys?

MARNYS® CAPILMAR Loció Anticaiguda és un innovador tractament en esprai dissenyat específicament per a la caiguda del cabell, tant en homes com en dones de més de 18 anys . Aquesta loció ha estat formulada per enfrontar problemes de pèrdua de cabell intensa o estacional , aportant solucions a través dels seus ingredients actius que treballen per prolongar la fase de creixement del cabell .

Un tret distintiu de CAPILMAR Loció Anticaiguda és la seva composició basada en ingredients naturals , que no només ajuda a prevenir la caiguda del cabell , sinó que també estimula la producció de queratina endògena, essencial per a la salut i la fortalesa del cabell . Gràcies al seu pràctic disseny en esprai amb cànula, permet una fàcil aplicació directament al cuir cabellut, assegurant una màxima eficàcia.

El producte ha estat testat dermatològicament , la qual cosa garanteix la seva seguretat i tolerància a la pell. A més, és apte per a vegans i s'absorbeix ràpidament, sense deixar un residu gras . Una característica addicional que cal destacar és el compromís mediambiental de la marca, utilitzant envasos reciclables.

Ingredients:

Alcohol Denat, Aqua, Propanediol, Hydrolyzed Sóc Proteïn, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Biosaccharide gum-1, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Zinc PCA, Glucose, Ornithine HCL, Niacinamide, Arginine HCL, Pana HCL, Pyridoxine HCL, Allium Cepa Bulb Extract, Biotin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lepidium Meyenii extract, Vitis Vinifera meristem fruit cell culture, Urtica Dioica Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Hydro / Stem Extract, Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf, Ethylhexylglycerin, Saccharide Isomerate, Parfum, Hydrolyzed Hyaluronic acid, Benzyl alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate

Com es fa servir Capilmar Loció Anticaiguda Marnys?

Ús tòpic. Aplicar 12 polvoritzacions d'esprai directament sobre el cuir cabellut i acompanyar amb un lleuger massatge amb el rovell dels dits, facilitant així que la loció es distribueixi i absorbeixi. Es recomana fer servir el producte a la nit, abans de ficar-se al llit. No cal aclarir.

  • Fase de xoc: Aplicar durant un mes la dosi màxima de 12 polvoritzacions sobre el cuir cabellut.
  • Fase de manteniment: Aplicar 3 cops a la setmana durant tres mesos.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda