Fabricante:

Dunoon Dunoon

Set Tassa i Plat de Punts Colorits - Dunoon - 200 ml

225546

Nou

Porcellana fina amb disseny de Caroline Bessey, elegant i pràctic per a amants del te.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,90€

IVA inclòs
19,45 € / 100 ml

Més informació

Set Tassa i Plat de Punts Colorits Dunoon

Art i Calidesa a Cada Sorbo de Te.

Què és Set Tassa i Plat de Punts Colorits Dunoon?

El Set Tassa i Plat de Punts Colorits de Dunoon és una elegant i pràctica peça de porcellana fina, meticulosament elaborada a mà a Staffordshire, Anglaterra .

Aquest conjunt reflecteix l'excel·lència d'una tradició terrissera que ha estat perfeccionada durant tres generacions. Els jocs T41 de Dunoon són coneguts pel seu disseny elegant i simple, que inclou una tassa i un platet. Aquest set no és només una meravella en termes de funcionalitat, sinó també una peça d'exhibició a qualsevol llar.

El disseny, creat per Caroline Bessey, presenta globus de punts colorits en un estil aquarel·la, que cobreixen la tassa amb un patró vibrant i alegre , convertint-lo en un favorit per a aquells que busquen afegir un toc de color i art al seu ritual del te.

Com es fa servir Set Tassa i Plat de Punts Colorits Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 350 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda