Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Nevis Coffee - Dunoon - 480 ml

225534

Nou

Tassa Nevis Coffee Dunoon: Gran capacitat, disseny de cafès de Kate Mawdsley, ideal per a entusiastes del cafè i col·leccionistes de tasses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Nevis Coffee Dunoon

Tot el Món del Cafè a Tu Mano.

Què és Tassa Nevis Coffee Dunoon?

La Tassa Nevis Coffee de Dunoon és una peça elegant de porcellana fina, feta a mà a Staffordshire, Anglaterra , on s'ha perfeccionat l'art de la terrisseria al llarg de tres generacions familiars.

Aquesta tassa Nevis, amb la seva forma gran i acollidora, corbes suaus i nansa còmoda, és una de les favorites per la seva funcionalitat i disseny atractiu. Amb una capacitat de 0,48 litres i una copa superior que facilita el beure, és ideal per als amants del cafè.

El disseny de Kate Mawdsley és vibrant i elegant, presentant una varietat de cafès, incloent-hi caputxí i cafè amb llet, en una gamma de colors que capturen l'essència del cafè. Aquesta tassa no només és pràctica per a l'ús diari, sinó que també és una bella addició a qualsevol col·lecció, perfecta per a aquells que aprecien el bon disseny i una excel·lent tassa de cafè.

Com es fa servir Tassa Nevis Coffee Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda