Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Orkney Floral Blooms Rosella - Dunoon - 350 ml

225545

Nou

Porcellana fina amb disseny de roselles de Harrison Ripley, 350 ml, perfecta per a la llar moderna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,36€

IVA inclòs
7,25 € / 100 ml

Més informació

Tassa Orkney Floral Blooms Rosella Dunoon

La Bellesa de la Natura a la teva Tassa.

Què és Tassa Orkney Floral Blooms Rosella Dunoon?

La Tassa Orkney Floral Blooms Rosella de Dunoon és una exquisida representació de l'artesania en porcellana fina, feta a mà a Staffordshire, Anglaterra .

Aquesta tassa simbolitza l'excel·lència assolida a través de tres generacions de dedicació familiar a la terrisseria. La forma Orkney, amb els costats rectes, és un disseny modern que s'adapta perfectament als patrons contemporanis, mentre que la nansa de corretja ofereix una comoditat superior en l'ús.

Amb una capacitat de 350 ml, aquesta tassa és ideal per gaudir de la beguda preferida. El disseny, creat per Harrison Ripley, presenta roselles en floriment en tons vermells vibrants d'aquarel·la, que ressalten meravellosament sobre el fons blanc de la porcellana . Aquestes flors semblen cobrar vida, aportant un toc de naturalesa i bellesa a qualsevol llar.

Com es fa servir Tassa Orkney Floral Blooms Rosella Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 350 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda