Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Orkney Floral Blooms Iris - Dunoon - 350 ml

225544

Nou

Disseny de lliris en aquarel·la de Harrison Ripley, moderna i còmoda, ideal per a un toc elegant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,36€

IVA inclòs
7,25 € / 100 ml

Més informació

Tassa Orkney Floral Blooms Iris Dunoon

Elegància Floral a Cada Sorbo.

Què és Tassa Orkney Floral Blooms Iris Dunoon?

La Tassa Orkney Floral Blooms Iris de Dunoon és una obra mestra de porcellana fina, artesanalment creada a Staffordshire, Anglaterra .

Aquest producte reflecteix l'excel·lència d'una tradició terrissera que ha evolucionat i refinat a través de tres generacions familiars. La forma Orkney, amb els costats rectes, representa un disseny modern i s'adapta meravellosament a patrons contemporanis.

La nansa de corretja proporciona una subjecció molt còmoda, fent d'aquesta tassa un plaer d'usar. El disseny de Harrison Ripley és una celebració de la natura, amb lliris en tons porpres i blaus, pintats amb aquarel·la, que ressalten vivament sobre la porcellana blanca . Aquestes flors semblen cobrar vida, afegint un toc elegant i natural a qualsevol ambient, perfecte per a aquells que busquen bellesa i funcionalitat al seu parament de cuina.

Com es fa servir Tassa Orkney Floral Blooms Iris Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 350 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda