Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Gos Llom Blingers - Dunoon - 320 ml

225531

Nou

Elegància artesanal anglesa, disseny de Caroline Bessey amb patrons vius i detalls daurats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,50€

IVA inclòs
9,22 € / 100 ml

Més informació

Tassa Gos Llom Blingers Dunoon

Art Canino a Porcelana Elegant.

Què és Tassa Gos Llom Blingers Dunoon?

Les Tasses Gos Llom Blingers de Dunoon, finament elaborades a Staffordshire, Anglaterra, són un testimoni del mestratge a la terrisseria tradicional.

Produïdes amb un compromís infrangible cap a la qualitat, aquestes tasses són fruit de tres generacions d'habilitat i passió familiar. La versió Lomond, més compacta i elegant que la Cairngorm original, ofereix un disseny modern amb una estètica lleugerament femenina, sense sacrificar la seva robustesa i ergonomia .

Embellides amb els dissenys populars de Caroline Bessey, aquestes tasses presenten patrons vivaços i formes daurades sobre figures canines juganeres , oferint una fusió única d'art i funcionalitat.

Com es fa servir Tassa Gos Llom Blingers?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 320 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda