Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Nevis Sleepy Cats - Dunoon - 480 ml

225538

Nou

Àmplia, còmoda, disseny de Kate Mawdsley amb gats adormits sobre coixins blaus, ideal per a amants de gats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Nevis Sleepy Cats Dunoon

Dolços Somnis Gatunos a Tu Taza.

Què és Tassa Nevis Sleepy Cats Dunoon?

La Tassa Nevis Sleepy Cats de Dunoon és una exquisida representació de l'artesania en porcellana fina, elaborada a mà a Staffordshire, Anglaterra .

Aquesta tassa reflecteix la destresa en terrisseria perfeccionada al llarg de tres generacions familiars, assegurant una qualitat superior. La forma Nevis, àmplia i confortable amb corbes suaus, és fàcil i agradable de sostenir gràcies a la nansa ergonòmica.

Amb una capacitat de 0,48 litres i una copa dissenyada per beure còmodament, aquesta tassa s'ha mantingut com una favorita. El disseny de Kate Mawdsley presenta gats adormits, negres i pèl-rojos, descansant sobre una muntanya de coixins colorits, predominantment blaus . Aquesta tassa no només és funcional, sinó també un encisador element decoratiu, perfecte per als amants dels gats .

Com es fa servir Tassa Nevis Sleepy Cats Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda