Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Tigre Nevis Go Wild - Dunoon - 480 ml

225543

Nou

Gran capacitat, disseny juganer de tigre de Jane Brookshaw, perfecta per a amants de la vida salvatge.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Tigre Nevis Go Wild Dunoon

Rugits de Diversió a La teva Tassa.

Què és Tassa Tigre Nevis Go Wild Dunoon?

La Tassa Tigre Nevis Go Wild de Dunoon és una magnífica creació de porcellana fina, feta amb habilitat i dedicació a Staffordshire, Anglaterra .

Aquesta tassa és el resultat d'una herència familiar de terrisseria que s'ha refinat al llarg de tres generacions, assegurant-ne una qualitat superior. Amb la seva forma Nevis, gran i acollidora, amb corbes que la fan fàcil de sostenir i una nansa còmoda, és perfecta per gaudir de grans quantitats de beguda.

Té una capacitat de 0,48 litres i una copa superior que millora lexperiència de beure. El disseny ' Go Wild' de Jane Brookshaw, que presenta un alegre tigre a ratlles en un exuberant fons de jungla verda, afegeix un toc d'humor i color . Ideal per als que busquen afegir un element de diversió i naturalesa a la rutina diària.

Com es fa servir Tassa Tigre Nevis Go Wild Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda