Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Nevis Tea - Dunoon - 480 ml

225533

Nou

Gran capacitat, fàcil de sostenir, disseny brillant de tes de Kate Mawdsley, ideal per als amants del te.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Nevis Tea Dunoon

L'Art del Te a Cada Sorbo.

Què és Tassa Nevis Tea Dunoon?

La Tassa Nevis Tea de Dunoon és una joia de la porcellana fina, artesanalment fabricada a Staffordshire, Anglaterra . Aquesta tassa és el resultat d'un llegat familiar de tres generacions dedicades a la terrisseria, destacant-se per la qualitat i els mètodes tradicionals.

La forma Nevis és àmplia i acollidora, amb corbes que faciliten la seva subjecció i una nansa còmoda, cosa que la fa ideal per gaudir de begudes calentes. Amb una capacitat de 0.48 litres, aquesta tassa és apreciada per la seva mida i funcionalitat. El disseny , creat per Kate Mawdsley, és radiant i encantador, il·lustrant una varietat de tes com lapsang i assam, convertint-la en la companya perfecta per als amants del te i de l'elegància a taula .

Com es fa servir Tassa Nevis Tea Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda