Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Gos Llom Groovy - Dunoon - 320 ml

225529

Nou

Porcellana artesanal, disseny amb gossets músics, perfecta per a amants dels animals i la música.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
9,03 € / 100 ml

Més informació

Tassa Gos Llom Groovy Dunoon

Melodies Canines a La teva Tassa de Cafè.

Què és Tassa Gos Llom Groovy Dunoon?

La Tassa Gos Lomo Groovy de Dunoon és una meravellosa obra d'art en porcellana, creada a mà a Staffordshire, Anglaterra .

Reflectint l'excel·lència a la terrisseria, aquestes tasses són fruit d'una tradició que s'ha perfeccionat durant tres generacions. La forma Lomond, una versió més compacta i delicada de la Cairngorm, combina elegància i modernitat en el disseny.

Tot i la seva aparença lleugerament més femenina, manté la robustesa i comoditat dús característica de Dunoon. Aquesta tassa destaca pel seu singular estampat: una banda de gossos peluts desplegant les seves habilitats musicals amb diversos instruments, una representació tant juganera com artística, perfecta per als amants dels animals i la música .

Com es fa servir Tassa Gos Llom Groovy Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 320 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda