Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Nevis Chartwell - Dunoon - 480 ml

225535

Nou

Gran capacitat, disseny còmode, decorada amb roses pàl·lides de Michelle Auborg, perfecta per a amants del floral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Nevis Chartwell Dunoon

Una Infusió d'Elegància Floral a Cada Sorbo.

Què és Tassa Nevis Chartwell Dunoon?

La Tassa Nevis Chartwell de Dunoon és una exquisida mostra de l'artesania en porcellana fina, meticulosament elaborada a mà a Staffordshire, Anglaterra .

Seguint una tradició de tres generacions, aquestes tasses es caracteritzen per la seva alta qualitat i tècniques terrisseres refinades. La forma Nevis, coneguda per la seva mida generosa i corbes acollidores, ofereix una experiència d'ús excepcional, amb una nansa còmoda i una copa superior dissenyada per a un glop agradable .

Amb una capacitat de 0,48 litres, és una tassa molt popular que ha perdurat en el temps. La sèrie Chartwell, dissenyada per Michelle Auborg, es destaca per la seva abundant decoració floral, amb roses de color rosa pàl·lid que cobreixen la tassa, creant una peça d'elegància i delicadesa inigualables.

Com es fa servir Tassa Nevis Chartwell Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda