Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Gat Llom Blingers - Dunoon - 320 ml

225530

Nou

Feta a mà a Anglaterra, disseny elegant de Caroline Bessey amb patrons colorits i detalls daurats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,50€

IVA inclòs
9,22 € / 100 ml

Més informació

Tassa Gat Llom Blingers Dunoon

Elegància Felina a Cada Sorbo.

Què és Tassa Gat Llom Blingers Dunoon?

La Tassa Gat Llom Blingers de Dunoon és una joia de la terrisseria, feta a mà amb porcellana fina a Staffordshire, Anglaterra .

Aquesta tassa és el resultat de mètodes tradicionals perfeccionats al llarg de tres generacions familiars, garantint una qualitat excepcional . La versió Lomond, més petita i delicada que la Cairngorm, compta amb un disseny modern i elegant , mantenint una estructura sòlida i una ergonomia confortable.

Adornada amb els dissenys més populars de Caroline Bessey, aquesta tassa presenta patrons vibrants i detalls daurats sobre figures de gats atrevits i originals , creant una peça que no només és funcional sinó també un element decoratiu cridaner.

Com es fa servir Tassa Gat Llom Blingers Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Capacitat: 320 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda