Preu reduït! Cabell, Pell i ungles - Tongil - 14 vials

Fabricante:

Tongil Tongil

Cabell, Pell i ungles - Tongil - 14 vials

176603

Nou

Complement alimentari a base de queratina bioactiva, Col·lagen, Àcid hialurònic, Resveratrol, Coenzim Q10, Vitamines i Minerals. Envàs amb 14 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,78€

IVA inclòs

23,70€ IVA inclòs

-25%

1,27 € / ud

Més informació

Cabello, pell i ungles

Complement alimentari que millora la qualitat de cabells.

Què és són els vials Cabello, pell i ungles?

Complement alimentari a base de queratina bioactiva, Col·lagen, Àcid hialurònic, Resveratrol, Coenzim Q10, Vitamines i Minerals.

  • Redueix la caiguda de cabells.
  • Augmenta la força i resistència.
  • Millora l'aparença i brillantor.

Millora la qualitat de les ungles:

  • Disminueix la tendència al trencament.
  • Millora la força i aparença.

Millora la qualitat de la pell:

  • Proporciona fermesa, hidratació i elasticitat.
  • Disminueix les línies d'expressió. Ho aconsegueix gràcies a la keratina bioactiva; CYNATINE® HNS és una Keratina natural obtinguda per un procés patentat que respecta a l'màxim el perfil d'aminoàcids presents en la queratina de cabells, pell i ungles, permetent la formació en l'organisme de nova queratina.

El procés d'obtenció de CYNATINE® HNS s'aconsegueix una queratina 100% soluble i d'alta biodisponibilitat, a diferència d'altres keratinas comercials o de l'aportació d'aminoàcids aïllats, de baixa absorció i mínima bioactivitat.

La presència de Q10 en la formulació dóna suport al procés de regeneració de la pell, cabell i ungles. En les cèl·lules, ajuda a convertir els nutrients en energia, recarregant el seu potencial regeneratiu per fer que la seva funció sigui més eficient.

A més, el coenzim Q10 posseeix potents propietats antioxidants, que li donen la capacitat de neutralitzar els radicals lliures provocats per factors ambientals externs, com els raigs UV i la contaminació, que contribueixen a l'envelliment dels teixits.

A aquesta funció antioxidant contribueix el Resveratrol, compost polifenólico amb clar potencial per contrarestar els efectes de l'envelliment.

A través d'una dieta completa obtenim totes les vitamines i minerals que són importants per mantenir la qualitat de l'cabell, pell i ungles.

La manca vitamínica-mineral es relaciona amb la caiguda de cabells, un aspecte apagat de la pell i les ungles trencadisses.

Reforçar la dieta amb vitamines i minerals com el Coure i el Zinc, especialment rellevants per a la cura de cabells, pell i ungles, contribueix a reforçar la seva estructura, retornant la força i lluminositat natural, i frenant la caiguda capil·lar.

És el component majoritari de la pell, i està també present, encara que en menor mesura, en el cabell i en les ungles. És una proteïna fibrosa constituïda per cadenes peptídiques d'aminoàcids que proporcionen resistència i fermesa als teixits.

VERISOL® és un complex patentat de pèptids actius de col·lagen hidrolitzat. Aquests pèptids de col·lagen actuen com a missatgers i desencadenen la síntesi i reorganització de noves fibres de col·lagen.

Els estudis realitzats amb VERISOL® han pogut confirmar les seves notables efectes sobre la qualitat de la pell.

Després de la seva administració, els pèptids de VERISOL® són ràpidament absorbits per l'organisme. Posteriorment es distribueixen i acumulen majoritàriament en la dermis de la pell, on són capaços d'estimular els fibroblasts, cèl·lules productores de nou col·lagen.

Els resultats d'aquest procés s'evidencien amb:

  • Major fermesa i finor a la pell.
  • Major hidratació i elasticitat.
  • Reducció visible de les arrugues.

Ingredients:

Aigua, Verisol® (pèptids actius de Col·lagen hidrolitzat) 1000 mg, suc concentrat de mora, Cynatine® HNS (pèptids actius de Keratina) 400 mg, aroma de maduixa, gluconat de zinc 35 mg, Resveratrol 20 mg, complex vitamínic mineral (vitamina A, B1, B2, B6, B12, C, D3, e, Magnesi, Ferro, Calci i Fòsfor) 20 mg, edulcorant (extracte de Stevia rebaudiana), Hialuronat sodi 10 mg, coenzim Q10 10 mg, conservants (benzoat sòdic i sorbat potàssic) i gluconat de Coure 3,5 mg.

Com es prenen els vials Cabello, pell i ungles?

  • Es recomana prendre 1 vial a el dia.
  • Es puc prendre sol o acompanyat de líquids (aigua, sucs ...).
  • Agiti abans d'utilitzar.

Presentació:

Envàs de 14 vials de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda