Preu reduït! Abat Osteopat - Laboratorios Abad - 16 sobres

Abat Osteopat - Laboratorios Abad - 16 sobres

164575

Nou

Complement dietètic per a la salut articular, formulat amb ingredients naturals i científicament recolzats que estimulen la regeneració del col·lagen i enforteixen els tendons i lligaments.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

13,33€

IVA inclòs

17,96€ IVA inclòs

-25%

0,83 € / ud

Més informació

Abad Osteopat Laboratoris Abad

Pel suport i benestar de les teves articulacions de manera natural.

Què és Abad Osteopat Laboratoris Abad?

Abad Osteopat de Laboratoris Abad és un complement dietètic d'alt rendiment que ha estat dissenyat per millorar la salut de les articulacions.

Formulat amb cartílag de tauró, condroïtí sulfat sòdic, citrats orgànics de calci, magnesi i ferro, així com amb vitamines del grup B, Abad Osteopat és un suport nutricional efectiu i natural per a les articulacions i estructures òssies .

Aquest producte ajuda a estimular la regeneració del col·lagen, un component clau del teixit connectiu, que té un impacte directe en la flexibilitat i mobilitat de les articulacions .

A més, l'ús d'Abad Osteopat pot contribuir a l'alleugeriment de símptomes relacionats amb afeccions degeneratives, oferint una solució natural per al manteniment de la salut articular . Dermatològicament provat, aquest complement alimentari se centra a enfortir tendons i lligaments, donant suport així a la funció i la salut òptima de l'esquelet.

Ingredients:

Fructosa, cartílag de tauró (Centrophorus squamosus, 17% sulfat de condroitina), fosfat càlcic, citrat magnèsic, citrat càlcic, acidulant: àcid cítric, aroma de llimona, nicotinamida, citrat de ferro, pantoten de piridoxina), vitamina B2 (riboavina i riboavina 5′-fosfat sòdic), vitamina B1 (clorohidrat de tiamina) i vitamina B12 (cianocobalamina). Conté derivats de peix.

Com es fa servir Abad Osteopat Laboratoris Abad?

Prendre 1 sobre al dia dissolt en aigua o suc durant 2 mesos.

Presentació:

Envàs de 16 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda