Preu reduït! Arti Neo - Articulacions - Neo - 45 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Arti Neo - Articulacions - Neo - 45 càpsules

162312

Nou

Arti Neo s'utilitza com a coadjuvant en la simptomatologia associada al dolor i al desgast articular.

Més detalls

13,23€

IVA inclòs

16,10€ IVA inclòs

-17%

0,29 € / ud

Més informació

Arti Neo® 45 càpsules microgrànuls

Arti Neo s'utilitza com a coadjuvant en la simptomatologia associada al dolor i al desgast articular.

Diferents estudis clínics randomitzats a doble cec han demostrat l'eficàcia de la porció insaponificable de l'alvocat i la soja en la reducció del dolor i la inflamació associats a osteoartritis, gràcies al seu potent acció inhibidora del catabolisme del condròcit, així com a la prevenció del desgast i restauració del cartílag articular, per la seva acció d'acumulació de proteoglicans en el teixit afectat.

* (Chondroprotective drugs in degenerative aliança d'diseases G. Verbruggen Department of Rheumatology, GhentUniversity Hospital, Ghent University, Ghent, Belgium. Correspondence to: G. Verbruggen, Polikliniek Reumatologie, 0K12, Universitair Hospitaal, De Pintelaan 185, B-9000 Ghent, Belgium )

La Boswelia, per la seva banda, ha demostrat un efecte analgèsic i antiinflamatori, així com de reduir significativament la degradació dels glucosaminoglicans del teixit articular, a diferència dels antiinflamatoris no esteroïdals (AINE s).

* (Singh GB, Atal CK Pharmacology of an extract of Salai guggal ex-Boswellia serrata,a new non-steroidal anti-inflammatory agent. Agents Actions, 1986, 18 (3-4): 407-412.)

Així mateix, el salze (Salix alba) proporciona una dosi molt elevada en salicina (prop d'un 15%), i ha estat tradicionalment emprada en el tractament simptomàtic d'afeccions reumàtiques lleus i per a l'alleugeriment de dolors.

Diferents estudis clínics posen de manifest una eficàcia moderada en la osteartritis, amb una bona tolerància.

* (Schmid B, Lüdtke R, Selbmann HK, Kotter I, Tschirdewahn B, Schaffner W, Heide L. Efficacy and tolerability of a Standardized willow bark extract in patients with osteoarthritis: randomized placebo-controlled, doble blind clinical trial. Phytoter. Res . 2001, 15: 344-350.)

Composició per càpsula de 500 mg. de microgrànuls:

  • Avovida® (fracció insaponificable d'alvocat (Persea gratissima) i soja (Glycine max)): 150 mg.

  • Extracte sec de Boswelia (Boswellia serrata) estandarditzat al 85% en àcid boswélico: 175 mg.

  • Extracte sec de salze (Salix purpurea, Salix daphonoides i Salix fragilis) estandarditzat al 15-20% en salicina: 50 mg.

Forma d'ús: Es recomana prendre 3 càpsules al dia, amb els àpats. Durant la primera setmana és aconsellable una aportació inicial de 6 càpsules al dia, repartides amb els àpats. D'aquesta manera s'aconsegueix un primer efecte de xoc.

Presentació: Envàs de 45 càpsules microgrànuls

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda