Fabricante:

Pharmadiet Pharmadiet

Artilane Classic - Articulacions - Pharmadiet -  900 ml

207506

Nou

La suplementació diària amb nutrients essencials per a les articulacions, ossos i músculs és la base per a un manteniment saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,71€

3,19 € / 100 ml

Més informació

Artilane Classic

La suplementació diària amb nutrients essencials per a les articulacions, ossos i músculs és la base per a un manteniment saludable.

Què és Artilane Classic?

És un complement alimentari a base de Col·lagen hidrolitzat enzimàticament d'alta puresa, Àcid hialurònic, Magnesi, Zinc i antioxidants com Coenzim Q10, Licopè, Quercetina i Vitamina C que contribueix al manteniment d'ossos, músculs i cartílags en condicions normals, el que ajuda al benestar de les articulacions.

 • El Col·lagen és una proteïna que es troba naturalment en els cartílags, ossos i pell, sent essencial per a l'estructura i funcionament de les articulacions, contribueix a mantenir els ossos i els músculs en condicions normals.
 • L'àcid hialurònic és un element essencial de les articulacions.
 • El Magnesi és un mineral que ajuda a disminuir el cansament i fatiga, contribueix al metabolisme energètic normal a més del funcionament normal dels ossos i músculs.
 • El Zinc és un mineral que contribueix a la síntesi proteica normal i al costat de la Vitamina C a protegir les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
 • La Vitamina C contribueix a la formació normal de Col·lagen, per al funcionament normal d'ossos, cartílags i pell.
 • Els antioxidants naturals (licopè, quercetina, coenzim Q10 i vitamina C) ajuden a bloquejar les reaccions oxidatives.

Ingredients:

Agent de càrrega: sorbitol; aigua; col·lagen hidrolitzat enzimàticament d'alta puresa; agent de càrrega: glicerina; clorur de magnesi; acidulant: àcid cítric; coenzim Q10; conservador: sorbat potàssic; tomàquet (Solanum lycopersicum) concentrat amb licopè; àcid L-ascòrbic (vitamina C); aroma de gerds; quercetina; àcid hialurònic (sal sòdica); gelificant: goma xantana; edulcorant: sucralosa; sulfat de zinc.

Com es pren Artilane Classic?

Prendre 30 ml al dia, begut directament o bé diluït en mig got d'aigua. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Estoig amb 1 ampolla de 900 ml amb dosificador. 30 dies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 13/12/2022

Més informació

Fabricants

  Informació

  • Política de cookies
  • Condicions de venda i ús
  • Descompte de benvinguda