Preu reduït! FlexiVita Cream - Vitae - 100 ml

Fabricante:

Vitae Vitae

FlexiVita Cream - Vitae - 100 ml

208339

Nou

Fantàstica crema recuperadora que alleuja el dolor muscular i articular-se gràcies a una combinació d'ingredients naturals. Envàs amb 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,85€

IVA inclòs

16,50€ IVA inclòs

-10%

14,85 € / 100 ml

Més informació

FlexiVita Cream

Ajuda a combatre el dolor muscular i articular, especialment en persones que fan esport.

Què és FlexiVita Cream?

Flexivita Cream és una crema recuperadora d'agradable textura i olor.

Aporta ràpida absorció i és de fàcil aplicació.

Està elaborada amb magnesi, coenzim Q10, glucosaminoglucans, silici, Boswellia, àrnica i harpagòfit ajuda a combatre qualsevol tipus de problema articular o muscular.

També és útil en els problemes d'inflamació per edat, esforç físic o per desgast. Aquesta crema ajuda a reduir la fatiga muscular, afavoreix la recuperació i preveu contractures musculars lleus.

Durant l'envelliment, les articulacions pateixen més desgast i és molt quotidià patir problemes. Es recomana fer exercici i disposar de cremes antiinflamatòries com FlexiVita que evitin els dolors, molèsties i lesions.

Evita problemes com tendinitis, mal de genoll, espatlla, maluc, etc.

Principis actius:

  • Magnesi : mineral indispensable que intervé en la contracció i la relaxació muscular, ajuda a la transmissió de l'impuls nerviós i és necessari per absorbir el calci.
  • Coenzim Q10 : afavoreix l'oxigenació dels teixits, la resistència i la recuperació després de l'esforç, la tolerància a l'exercici i la funció cardíaca.
  • Glucosaminoglicans : biomolècules que ajuden a mantenir i regenerar les estructures osteomusculars, ja que es troben majoritàriament en el teixit connectiu, epitelial i ossi.
  • Boswellia : Potent antioxidant natural amb efecte analgèsic (augmenta el llindar de dolor).
  • Silici : potent analgèsic i cicatritzant que afavoreix la síntesi de col·lagen i elastina, protegeix els ossos, les articulacions, els músculs, els tendons, els cartílags… entre d'altres.
  • Àrnica : potent antiinflamatori amb propietats analgèsiques i antimicrobianes. Estimula la circulació, elimina els blaus i redueix el dolor produït per distensions musculars entre d'altres.
  • Harpagòfit : extracte amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques en articulacions i músculs. Inhibeix la producció de citocines inflamatòries.

Gràcies a la combinació entre els seus components alleuja la sensació de dolor, recupera i manté les articulacions i els músculs en bon estat.

Ingredients:

Glutamina, extracte de bambú (bambusa arundinacea), extracte d'harpagofit (harpagophytum procumbens), extracte de romaní (rosmarinus officinalis), alantoïna, aigua osmotitzada, oli d'oliva verge extra, oli d'ametlles, parafina líquida , glicerina, fenoxietanol, polisorbat 20, propilenglicol, sodi sulfat cetearílic, estearat de gliceril es, poliacrilamida, acetat de tocoferol, edta disòdic, imidazolidin d'urea, acrilats / vinil, isodecà, isodecà, hidròxid de sodi, laureth-7, fitat de sodi, limonè, sorbat de potassi, benzoat de sodi, linalol.

Com es fa servir FlexiVita Cream?

Aplicar sobre la pell i fer un lleuger massatge.

Renteu-vos les mans després del seu ús.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda