Preu reduït! Jalùskin - Àcid hialurònic pur 144 mg - Gricar - 30 comprimits

Fabricante:

Gricar Gricar

Jalùskin - Àcid hialurònic pur 144 mg - Gricar - 30 comprimits

177209

Nou

Jalúskin ofereix la major concentració possible (144 mg) d'àcid hialurònic obtingut per biotecnologia i, per tant, no procedent d'animals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,50€

IVA inclòs

24,26€ IVA inclòs

-7%

0,75 € / ud

Més informació

Jalùskin - Àcid hialurònic pur 144 mg

Ajuda a alentir el natural envelliment cutani.

Què és Jaluskin?

L' àcid hialurònic es pot trobar en pràcticament tots els éssers vius que posseeixen articulacions i teixit conjuntiu . El cos humà està format majoritàriament d'aigua, per la qual cosa és necessària l'existència de mecanismes que mantinguin l'aigua a les cèl·lules i teixits.

Aquí és on entra en acció l'àcid hialurònic que, encara que té diverses funcions, una de les primordials és mantenir les molècules d'aigua a les cèl·lules i teixits, proporcionant el medi que el nostre organisme necessita per al transport molecular i molts altres processos.

Durant el procés de l'envelliment, el nostre organisme perd la capacitat de retenir l'aigua a les cèl·lules i els teixits, donant lloc a l'aparició d'alteracions articulars com l'artritis.

Encara que aquest és el símptoma més obvi de la reducció dels nivells d'àcid hialurònic, a la pell també apareixen símptomes: les arrugues . Algunes persones acceptaran el dolor articular i la reducció de la mobilitat com una conseqüència natural de l'envelliment, però segurament realitzaran tots els esforços necessaris per combatre l'aparició de les arrugues.

Com a resultat de la seva propietat primària de retenir aigua , l'àcid hialurònic s'utilitza actualment en cosmètics com el maquillatge i les cremes hidratants per ajudar a mantenir l'aigua a la pell i reduir l'aparició d'arrugues.

Jalùskin és un producte que ofereix la major concentració possible (144 mg) d'àcid hialurònic (hialuronat sòdic) obtingut per biotecnologia i, per tant, no procedent d'animals , per al tractament intensiu de la pell ajudant a retardar el natural envelliment cutani.

Ingredients:

Àcid hialurònic pur, 144 mg.

Informació nutricional (per dosi):

Nutrients Per dosi
Sodi hialuronat 152 mg
del qual Àcid hialurònic 144 mg

Com es pren Jaluskin?

S'aconsella prendre dues càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits de 550 mg a blíster.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda