Fabricante:

Gricar Gricar

Jalùskin Complex - Àcid hialurònic i Col·lagen - Gricar - 30 comprimits

157665

Nou

Combina àcid hialurònic (hialuronat sòdic) no procedent d'animals, amb col·lagen, elastina, vitamina E, seleni i àcid lipoic per augmentar l'elasticitat i resistència de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,11€

IVA inclòs
0,70 € / ud

Més informació

Jalùskin Complex - Àcid hialurònic i Col·lagen

Ajuda a mantenir la pell tonificada i elàstica.

Què és Jalùskin Complex?

L' àcid hialurònic es pot trobar en pràcticament tots els éssers vius que posseeixen articulacions i teixit conjuntiu . El cos humà està format majoritàriament d'aigua, per la qual cosa és necessària l'existència de mecanismes que mantinguin l'aigua a les cèl·lules i teixits.

Aquí és on entra en acció l'àcid hialurònic que, encara que té diverses funcions, una de les primordials és mantenir les molècules d'aigua a les cèl·lules i teixits, proporcionant el medi que el nostre organisme necessita per al transport molecular i molts altres processos.

Durant el procés de l'envelliment, el nostre organisme perd la capacitat de retenir l'aigua a les cèl·lules i els teixits, donant lloc a l'aparició d'alteracions articulars com l'artritis. Encara que aquest és el símptoma més obvi de la reducció dels nivells d'àcid hialurònic, a la pell també apareixen símptomes: les arrugues .

Algunes persones acceptaran el dolor articular i la reducció de la mobilitat com una conseqüència natural de l'envelliment, però segurament realitzaran tots els esforços necessaris per combatre l'aparició de les arrugues.

Com a resultat de la seva propietat primària de retenir aigua , l'àcid hialurònic s'utilitza actualment en cosmètics com el maquillatge i les cremes hidratants per ajudar a mantenir l'aigua a la pell i reduir l'aparició d'arrugues.

Jalùskin Complex és un producte que combina una equilibrada concentració d' àcid hialurònic (hialuronat sòdic) obtingut per biotecnologia i, per tant, no procedent d'animals, amb col·lagen, elastina, vitamina E, seleni i àcid lipoic per proveir la pell a més de la hidratació necessària, les proteïnes implicades en el manteniment del teixit connectiu, augmentant l'elasticitat i resistència de la mateixa.

Ingredients:

Principal component: Àcid hialurònic i col·lagen.

Informació nutricional (per dosi):

Nutrients Per dosi
Col·lagen hidrolitzat plv. 250 mg
Elastina hidrolitzada 60 mg
Sodi hialuronat 50 mg
del qual Àcid hialurònic 43,8 mg

Vitamina E

(Acetat DL-alfa-tocoferile)

12 mg
Seleni 27,5 mcg
Àcid lipoic 10 mg

Com es pren Jalúskin Complex?

S'aconsella prendre dues càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits de 550 mg a blíster.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda