Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! SAM-e 200 mg - SAME - Laboratoris Douglas - 30 comprimits

SAM-e 200 mg - SAME - Laboratoris Douglas - 30 comprimits

174011

Nou

Suport per a les articulacions, fetge, neurotransmissors i la metilació. Presentat en envàs amb 30 comprimits.

Més detalls

48,73€

IVA inclòs

61,60€ IVA inclòs

-20%

1,62 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

SAM-e

Suport per a les articulacions, fetge, neurotransmissors i la metilació.

Què és el SAM-e?

El SAM-e (S-adenosilmetionina) és un metabòlit de la metionina present a les cèl·lules vives. Promou una àmplia gamma de beneficis per a la salut, inclòs el suport cognitiu per a la depressió i l'estat d'ànim.

Redueix el dolor a les articulacions amb artrosi La seva capacitat per donar grups metil és el que converteix la SAMe en essencial per a la producció d'àcids nucleics (ADN, ARN), proteïnes, vitamines específiques, neurotransmissors, antioxidants, hormones i fosfolípids. Així mateix, conté sofre amb els consegüents beneficis de la seva aportació.

A més, actua com a protector hepàtic demostrant que és útil per donar suport a les diferents reaccions bioquímiques com el plom i l'excés d'alcohol. És capaç de reduir la colestasi oferint un flux saludable de bilis al tracte gastrointestinal.

Indicat per a aquelles persones que vulguin un suport nutricional de les articulacions, estat dànim, salut hepàtica i metilació.

Ingredients:

Tosilat disulfat de S-adenosilmetionina, incrementadors de volum (cel·lulosa microcristal·lina, manitol, carboximetilcel·lulosa), antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici, talc, monoglicèrids i diglicèrids), èster de l'àcid metacrílic, enduridor diòxid de titani), triglicèrids.

Aquest producte NO conté gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis ni blat de moro.

Contingut per comprimit %VRN
S-adenosilmetionina 200 mg *

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren el SAM-e?

Es recomana prendre 1 càpsula diàriament entre menjars. Les persones que estiguin prenent alguna medicació han de consultar amb el metge abans de consumir aquest producte.

Advertiments : No superar la dosi diària expressament recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada o de manera sana.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda